21/11/17

ΜΑΝΔΡΑγόρας

Πρόσεχε τον ΜΑΝΔΡΑγόρα, Κούλη. Αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις την καταστροφή που υπέστη η Μάνδρα στην αγορά. Κάποιοι θρύλοι ισχυρίζονται ότι εμπεριέχει δηλητήριο.

Μια σύγχρονη κυβέρνηση Φώφης-Κούλη δεν θα έδινε κρατικό χρήμα στους πλημμυροπαθείς. Αυτά είναι πεπαλαιωμένες πρακτικές. Θα έδινε για την αποκατάσταση των σπιτιών –όχι των ζημιών- χαμηλότοκα δάνεια από καλές τράπεζες με υποθήκη τα ακίνητα. Πότε επιτέλους θα πάμε μπροστά ως χώρα;

Συμφωνούμε φυσικά με τον σύντροφο Κουτσούμπα. Δεν υπερψηφίζουμε ούτε εμείς –στο μυαλό μας- τη βοήθεια στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, γιατί έτσι δίνουμε στους ανθρώπους καπιταλιστικό χρήμα. Ναι, είναι και το ευφυές λεκτικό εύρημα εκ του Περισσού: «Μανδραγοράζουν ψήφους». 

Μεγαλύτερη καταστροφή της Μάνδρας είναι η τωρινή της δήμαρχος. Δε φτάνει που δεν κατάφερε ακόμα ούτε τα πληγέντα σπίτια να μετρήσει, μέσα στην κόλαση από τα βάσανα των κατοίκων της πόλης βγαίνει η κυρία και λέει ότι είδε -στο φλιτζάνι- από τους χίλιους τόσους αστυνομικούς που είναι αποσπασμένοι εκεί, έφυγαν δέκα και πήγαν -μάτι γαρίδα- στο σπίτι του Τσίπρα. Το είπε, ρε πούστη. Φυσικά στον Σκάι. Μάλλον της το ψιθύρισε η Ρωσίδα από την Ουκρανία που κάνει το μέικ απ πριν το πλατό.

Φοροφαγάδες μονοφαγάδες
Ας θυμηθούμε λίγα από την παρέμβαση των οφσόρ στη διαμόρφωση της ιστορίας του ανθρώπινου και χριστιανικού γένους.
Πριν από ένα χρόνο βρέθηκαν τα χαμένα έσοδα από την εκδήλωση σταύρωσης του Κυρίου και των δύο κλεπτών. Η έρευνα καθυστερεί γιατί το ποσόν πήγαινε κάθε τόσο από την οφσόρ του Άννα στην οφσόρ του Καϊάφα.

Ο Βαραβάς κατηγορεί ότι πήραν χαριστικό δάνειο από την Τράπεζα Ιεριχούς και ότι το μεγαλύτερο ποσό πήγε παράνομα σε οφσόρ των νησιών του Σολομώντα. Ο Ιούδας κατηγορείται ότι κατέθεσε τα 30 αργύρια σε τράπεζα του εξωτερικού, μάλλον σε δορυφόρο χώρα των Γότθων. 

Επί Σαμαρά-Μπένι η ΝΔ έκανε τριγωνικές κυβερνητικές συναλλαγές με θυγατρική οφσόρ το ΠΑΣΟΚ. Να γιατί ο ΣΥΡΙΖΑς θα ηττηθεί. Δεν ημπορεί, δεν δύναται να υπερκαλύψει τις τριγωνικές αυτές συναλλαγές με τετραγωνικές.

Τα μεγάλα τζάκια προειδοποιούν με τον χρυσό σταυρό στο χέρι: «Μετανοείτε. Οι κομμουνισταί θα μας πάρουν τις οφσόρ εταιρείες».

Για τις έρευνές τους επί της εξωτικής ύλης κέρδισαν το οφσόρ βραβείο Νόμπελ Φυσικής τρεις Βρετανοί επιστήμονες.

ΑΠΟ ΡΟ
Ρε, γιατί να μην πληρώνουν φόρο οι μητροπόλεις; Πλούσιοι επιχειρηματίες είναι;  έχουν οφσόρ; Συχνάζουν στα σκυλάδικα; έχουν θαλασσοδάνεια; Έχουν φίλους υπουργούς επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; Πώς; Μην είμαι σίγουρος;

Οι μητροπόλεις λένε να μην φορολογούνται επειδή κάνουν ελεημοσύνες. Συμφωνούμε. Σήμερα μαζεύουν ρούχα, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια, τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζονται οι πλημμυροπαθείς, τα συγκεντρώνουν δημαρχεία, ραδιοφωνικά δίκτυα, τηλεοπτικοί σταθμοί και δεν ξέρω ποιος άλλος. Μήπως να μην φορολογούνται ούτε αυτοί; Να μαζέψω κι εγώ.

Η οικογένεια Μητσοτάκη με τον Κούλη επικεφαλής απέτυχε ακόμα και στις οφσόρ. Μια –λένε- είχανε και την κλείσανε.

Γενικά όμως, κάτοχος οφσόρ δεν σημαίνει και πετυχημένος. Και ο Ψυχάρης είχε μία και πρόκοψε. 

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΠΑ

  • Φώφη αρχηγίνα βρήκαμε, πάμε τώρα να βρούμε και κόμμα μη αρχηγικό.
  • Αυτή η αλματώδης άνοδος κάλπης της δεντροαριστεράς στα ΜΜΕ πραγματικά με Φωφίζει.

ΦΩΦΗ: "ΛαοΘΑΛΑΣΣΑ τα κάναμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: