20/2/17

Ευρώ και ΝΑΤΟ το ίδιο δολαριάτο

Καρλ Μαρξ: Ποτέ δεν είπα ότι ο καπιταλισμός θα αντικατασταθεί από άλλο σύστημα.

Σόιμπλε και Μέρκελ σε δύσκολη θέση πριν τις γερμανικές εκλογές, ζητούν βοήθεια από τις ελληνικές εταιρείες δημοσκοπήσεων και κυρίως από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ποιος συνέφερε τον Σόιμπλε που τώρα λέει καλά λόγια για την Ελλάδα και την πορεία της; Οι δημοσκοπήσεις; Να που σε κάτι είναι χρήσιμες οι δημοσκοπήσεις, γιατί από προβλέψεις άσ' τα να πάνε.

Δεν τίθεται θέμα Grexit είπε κι ο ΜοσχοWC. (Μοσχοβολούσα χέστρα) Πράγματι, μόνο η Ελλάδα δεν θα φύγει από την ευρωζώνη όπου μας έσυρε ο Σημίτης. Πιθανότερο του Grexit το Euexit. (Γέγκζιτ)

Δεν κατάλαβα. Σόιμπλε, Μέρκελ και τ' αφεντικά τους φοβούνται μη φύγουμε από την ευρωζώνη, γίνει δηλαδή κάτι που μόνο αυτοί μας απειλούσαν ότι θα μας κάνουν;

Ο Τραμπ φοβάται μη φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Να άλλη μια απόδειξη ότι ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και ότι ο Τραμπ που το πιστεύει είναι κομμουνιστής.

Συμμετέχω στη συμμαχία των λογικών και δεν ανησυχώ καθόλου για τις διαπραγματεύσεις μέσω οποιουδήποτε οργάνου ή μπουζουκιού, μη εκλεγέντος στελέχους της ευρωγραφειοκρατίας. Ξέρω ότι στο σημερινό Γιούρογκρουπ, θα κάνουν ένα “Ουουουου, μπαμπούλας” στους απεσταλμένους μας, αυτοί θα χεστούν πάνω τους (στο ΜοσχοWC) και θα υπογράψουν/ Μετά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα αρχίσουν να κραδαίνουν τη ρομφαία ως νέοι αντάρται αρχάγγελοι του πάθους και τους λάθους της φύσης.

Ο Λεβέντης απαιτεί σε κυβέρνηση συνεργασίας να πάρει το υπουργείο Οικονομικών. Στ' αρχίδια μου. Γιατί το διαδίδουν εφημερίδες και κοινωνικά δίκτυα; Μια μαλακία και μισή είναι, τι φταίμε να την τρώμε κι αυτήν στη μάπα. Για να καταλάβουμε ότι ο τύπος είναι καραγκιόζης; Δεν χρειαζόταν και όσοι δεν το πήρα είδηση ακόμα δεν θα σώσουν να το καταλάβουν ποτέ.

(Πολύ)Ωραιόκαστρο. Οι ναζιστές το εμφανίζονται και βρίζουν 9χρονα παιδιά προσφυγόπουλα και λιγοστούς αλληλέγγυους επειδή το ΚΚΕ δεν κατεβάζει κόσμο να τους πάρει αμπάριζα. Νομίζουν ότι η ναζιστική ξεφτίλα της χώρας μας τους συμφέρει να περιχαρακώσουν τους πιστούς τους στον μικρόκοσμό τους. Άσε που δεν μπορούν πια να μαζέψουν κόσμο για τέτοιες ενέργειες. Αν μπορούσαν και δεν το κάνουν τότε θα απορούσαν και οι ίδιοι πώς γίνεται ν' αποτελούν τη μόνη δύναμη που μπορεί να διώξει τους ναζιστές από την καθημερινότητά μας και δεν το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: