2/5/18

Πωλείται κόμμα σε τιμή εξουσίας

Ο Μαρινάκης έδειξε ότι οι χρυσαβγάδες είναι ερασιτέχνες ψιλικατζήδες.

Η Ελλάδα αλλάζει. Από τη λαϊκή αγορά περάσαμε στην πολιτική. Παλιά επιχειρηματίες αγόραζαν πολιτικούς. Τώρα παίρνουν όλο το κόμμα ή μέρος του. Ο Μαρινάκης, για παράδειγμα, συμμετέχει στην αύξηση κεφαλαίου της ΝΔ. Αγοράζει τα ψηφοδέλτια Α' και Β' Πειραιώς. Αν πάρει και τη Χρυσή Αυγή εξασφάλισε αυτοδυναμία.

Θυμίζουμε ο προηγούμενος που μπήκε στην πολιτική αγορά έφαγε τα μούτρα του, γιατί δεν αγόρασε το κόμμα. Ναι, ήταν ο Κοσκωτάς.

Στα δικά μας, μεγάλο πρόβλημα με τη ΝΔ. Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι πραγματικός αρχηγός της ΝΔ είναι ο Σαμαράς. Μετά την πολιτική επιστολή διάγγελμα του Μαρινάκη στην κυβέρνηση βγαίνει αυτός πραγματικός αρχηγός. Ίσως πιο σωστό θα ήταν να ψάχνουν όχι ποιος είναι αρχηγός, αλλά ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ΝΔ.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί καταδικάζουμε κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ που έχουν οφσόρ. Αφού αύριο ως υπουργοί θα τα κονομήσουν. Πού να τα έχουν τα λεφτά οι άνθρωποι; Να τους τα φάει η εφορία και να ξεφτιλιστούν αποπάνω;

Γιατί να με πειράζει που αν βγει η ΝΔ η Ελλάδα θα λειτουργεί με συνθήκες μαφίας; Αφού δε θα βγει.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει του χρόνου να βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία. Φέτος όμως που ήταν στην πρώτη κατηγορία δεν το πρόσεξα.

Ο Γκάλης αρνήθηκε να κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ, γιατί δεν ήθελε στα ξαφνικά να μπλέξει με οφσόρ. Στα άλλα κόμματα αρκεί το παράβολο για την υποψηφιότητα.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο Μαρινάκης χοντροκομμένα δείχνει πώς λειτουργούσε το σύστημα. Σίγουρα χρειάζεται καλύτερους συμβούλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: