1/4/18

Ζούμε μια καθημερινή αντιπολιτευόμενη Πρωταπριλιά

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Ψευδών Ειδήσεων. Λέμε την αλήθεια μας μεταφορικά με ψέματα.

Ο Πινόκιο διαψεύδει ότι θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Γ' περιφέρεια Αθηνών.

Πρωταπριλιάτικο αστείο η παραίτηση του Αδ-Όνειδος (Σπυραντώνη) Γεωργιάδη από τη θέση του προέδρου της ΝΔ. Στην πραγματικότητα δεν παραιτήθηκε. 

Σαν ψέμα φαίνεται, αλλά ζούμε σε μια χώρα όπου η κυβέρνηση ασκεί αντιπολίτευση στις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα πρώην κυβερνώντα κόμματα δεν ξέρουν από πού να φύγουν.

Τα αντιπολιτευόμενα -τινί τρόπο- στην κυβέρνηση ΜΜΕ κάθε μέρα την έκαναν Πρωταπριλιά και κατέστρεψαν τη φετινή μας. Τα δικαιολογούμε, άλλωστε τι αντιπολίτευση να κάνουν όταν τους τρώει τον χώρο και το χρόνο μια απέλπιδα προσπάθεια αθώωσης των πρώην. Άσε που έχουν κι αυτά ν' απαντήσουν για χρήμα του δημοσίου που άρπαξαν. Τρέλα. 

Σαν κάθε μέρα: Δεν διαψεύδει την παραίτησή του ο Σπίρτζης. Πράγματι, γιατί δεν ετέθη ποτέ θέμα.

Σήμερα μάθαμε ότι ο Στουρνάρας προτείνει τη μείωση κάποιων συντάξεων. Κανείς δε νοιάζεται αν είναι αλήθεια ή πρωταπριλιάτικο. 

Ο Κούλης έφερε στην αρμοδιότητα του Σπίρτζη την ΕΥΑΘ για να μπορέσει να τον κατακεραυνώσει για τον τσμεντένιο αντί μεταλλικό αγωγό που έσαξε η κυβέρνηση το 1976 επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή πρώην της Φρειδερίκης.

Παραιτήθηκε ο Πινόκιο διαμαρτυρόμενος για τη μύτη της ΝΔ.

Οι Βρετανοί αποκαλούν τη σημερινή “μέρα του αφελούς” και το ποδόσφαιρο “κορόιδο”. Τους καταλαβαίνουμε κάθε μέρα, κάθε νύχτα.

Μητροπολίτες, Πατροπολίτες, Μονοπολίτες, μόνο φορολογικούς παραδείσους είδαμε. 

Η Ελλάδα είναι χτισμένη θαυμάσια. Την ίδια μέρα που πλημμυρίζει ο Έβρος, ρίχνουμε εμφιαλωμένο νερό στα καζανάκια στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ερντογάν απειλεί: “Αν σταματήσει στον Σκάι το Σαρβάιβορ του Τούρκου παραγωγού, όλοι οι Έλληνες παίκτες θα οδηγηθούν στην Αδριανούπολη”.

Ο Σπυραντώνης ΓεωργιΆδης και Πλούτων καταγγέλλει την κυβέρνηση η οποία, σύμφωνα με ισχυρισμό του, θα του επιβάλει στο δικαστήριο συνήγορο υπεράσπισης τον Κούγια, σίγουρα δηλαδή ισόβια.

Τω ΠΑΣΟΚ πίνε εδώ
Προσοχή στο ποδόσφαιρο, γιατί ο διάλογος έχει πολλά ποδάρια.

Ο Σουηδός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον είπε, «Δεν είσαι ποτέ τόσο καλός όσο λένε όταν κερδίζεις κι ούτε τόσο κακός όσο λένε όταν χάνεις». Στο ποδόσφαιρο σίγουρα έτσι είναι. Στην πολιτική όμως; 

Κατά τη γνώμη μας στην πολιτική δεν είσαι πάντα το μη χείρον βέλτιστον, όταν κερδίζεις, ούτε είσαι πάντα το μη χείρον χείριστον όταν χάνεις.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας τα ψέματα τα χρειάζεται η αντιπολίτευση και όχι η κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: