18/3/18

Τι θυμάμαι από Νοβάρτις

Μαζί τα φάγαμε τα δάνεια της χώρας, μαζί τα ήπιαμε τα φάρμακα της Νοβάρτις για να συνέλθουμε, να έρθουμε να συνέρθουμε στα Πάγκαλά μας, αφού μάθαμε πόσα έφαγε από τον προϋπολογισμό.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Νέο ψυχοφάρμακο της Νοβάρτις: “Μηνυσίνη Σαμαράλ”.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ αΝΔιστέκεται
Όχι στα συμμοριτοφάρμακα που έρχονται από τους κομμουνιστοσυμμορίτες και τα εγγόνια τους, τους μαξιμοσυμμορίτες.

ΕΚΤΑΚΤΟ
Κούλης: “Τηρούμε τις παραδόσεις. Όχι προανακριτική, αλλά αθωωτική επιτροπή της Βουλής”.

ΕΚΤΑΚΤΟΤΕΡΟ
Η ΝΔ καταγγέλλει, κατά τη γνώμη μας πολύ σωστά, ότι τα γκαζάκια στο κεφαλόσκαλο της επιχείρησης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στου Ψυρρή μπήκαν για ν' αποπροσανατολίσουν τη ΜΜΕ κοινή γνώμη από το σκάνδαλο της Νοβάρτις, το οποίο ανασύρθηκε για ν' αποπροσανατολίσει από το Σκοπιανό. Δεν μεταδίδω άλλο.

ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ
Αν η υπόθεση Νοβάρτις είναι στημένη με όλη την ελληνική Δικαιοσύνη μπλεγμένη και το FBI μέσα στην υπόθεση, τότε η κυβέρνηση δεν είναι τόσο άχρηστη.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Αν δεν βρούμε τους προστατευόμενους μάρτυρες θα την πληρώσετε όλοι εσείς που παρακολουθείτε τα γεγονότα και δεν βγαίνετε στους δρόμους να μας υπερασπιστείτε”.

ΝΕΩΤΕΡΑ
Με την συζήτηση στα ΜΜΕ αποκαλύφθηκαν τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις μάρτυρες που προστατεύει η ελληνική δικαιοσύνη. Ο ένας είναι ο Αρτέμης Μάτσας, ο άλλος είναι ο Δήμος Σταρένιος. Ο τρίτος διαφεύγει τη σύλληψη.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Η Novartis  είναι εδώ με φαρμάκια και ρευστό.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΕΡΑ
Αποκαλύφθηκε ο πρώτος προστατευόμενος μάρτυρας. Λέγεται Μάξιμος Σαράφης. Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης στο Παρίσι, τώρα Σαράφης και στη Novartis.

ΚΟΥΛΗΣ: Με το δήθεν σκάνδαλο Novartis με αντιπολιτεύεται η κυβέρνηση. Την ανάγκασα ν' ασκεί αξιωματική συμπολίτευση”.

ΚΩΔΙΚΟΣ
ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΙ
Ότι η Novartis τα κονόμησε σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών δεν χρειάζεται απόδειξη. Οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ηλίθιοι, δηλαδή εκτέθηκαν για να εξυπηρετήσουν τη Νοβάρτις και αυτό το έκαναν τσάμπα.

ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε ότι πρόκειται για σκευωρία του Τσίπρα εναντίον μας; Προστατευόμενος μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης, δηλαδή μέγαρο Μαξίμου και ληστοσυμμορίτης του εμφυλίου.”

ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ:Αφού βγάζετε τα σκάνδαλα στη φόρα δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση. Για να βάλω πλάτη στη σωτηρία της χώρας πρέπει η κυβέρνηση να θάψει το σκάνδαλο Νοβάρτις, όπως έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με το σκάνδαλο της Ζήμενς”.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ:Η σκευωρία του Τσίπρα εναντίον της Novartis της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χτύπησε και τον Ολυμπιακό που αποκλείστηκε στο κύπελλο από την ΑΕΚ”.

Το σκάνδαλο Νοβάρτις εξετάζεται σε πολλές χώρες. Μόνο στην Ελλάδα έχει τέτοια υποστήριξη η εταιρεία από τα ΜΜΕ, καλύτερα από τους δημοσιογράφους που τάιζε και ταΐζει ακόμα.

Η αγνή ελβετική Νοβάρτις αποδεικνύει κι αυτή με τη σειρά της ότι η ελεύθερη αγορά, ο ιδιωτικός τομέας, η επιχειρηματικότητα, ο ελεύθερος ανταγωνισμός και άλλα παιδιά αποτελούν εγγύηση για την ευημερία της κοινωνίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νοβάρτις: “Ντοντ γουόρι, μπι χάπι”.
ΜΙΖΑρτις: Είμαι στα χάι μου / με το FBI μου
Αυτόπτης Νοβάρτις Βασιλάκης Οικονόμου: “FBI γαμήσου”.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ
Πάνω απ' όλα (τα λεφτά) Υγεία.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Ποτό: Ντράι Μαρτίνι, Ντραγκ Μαρτίνι, FBI Novartini
Ρούχο: Νοβαρτίστι Ιταλιάνι
Χτένισμα: Μιζανπλί-Μίζα/pills.

ADONIS:Αν είχα εισπράξει χρήματα από τη Νοβάρτις και μάλιστα σε βαλίτσα θα το έγραφε το πόθεν έσχες μου. Δεν το γράφει πουθενά το πόθεν έσχες μου, άρα δεν εισέπραξα τίποτα. Ρωτήστε και το ίδιο, τα ίδια θα σας πει”.

Το τεκμήριο αθωότητας όσων κατηγορούνται ότι δωροδοκήθηκαν από τη Νοβάρτις παρακρατείται για ευνόητους λόγους από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΑ.

Για εξυγίανση του συστήματος μιζών η Νοβάρτις προτείνει ο χρηματισμός να γίνεται σε είδος. Δηλαδή μια φαρμακευτική εταιρεία να δίνει σε πρωθυπουργού τύπου Πικραμμένου-Σαμαρά και σε υπουργούς τύπου Βενιζέλου-Γεωργιάδη, τεράστιες ποσότητες φαρμάκων να τα πουλάνε και να βγάζουν το κατιτίς τους. Αυτό θα τονώσει και τη ρευστότητα της αγοράς και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Τι άφησε πίσω του το συλλαλητήριο; Ποιο το αποτύπωμά του; Το σκάνδαλο Νοβάρτις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: