2/2/18

Μαμακεδονία Ελλάς

Από τη μια “Δημοκρατία της Αμετάφραστης Μακεδονίας” και άλλα ονόματα Βλακανίων, από την άλλη η Κωνσταντοπούλου πηγαίνει στο συλλαλητήριο κι ελπίζει να κονομήσει ψήφους στεκούμενη δίπλα σε χουντικούς λάτρεις του Χίτλερ. Σε καλή μεριά, δεν ασχολούμαστε με τέτοια.

Βοηθήστε με, κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Επειδή η πγδ της Μακεδονίας θέλει να μπει στο ΝΑΤΟ, για να μην της κοπεί το δυτικό κομμάτι που κατοικείται από αλβανόφωνους, μην την πατήσει όπως η Σερβία με το Κοσσυφοπέδιο,  κινδυνεύει η Ελλάδα να χάσει νομούς της; Ναι;

Από πού κι ως πού η Αρχαία Μακεδονία ήταν στην Αρχαία Ελλάδα; Ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Οι ελληνικές πόλεις ανήκαν στη Μακεδονία. Οι Μακεδόνες, από Φιλίππου του Β' μέχρι τέλους τους, ήταν αυτοί που κατέκτησαν τις ελληνικές πόλεις, μέχρι που τους αντικατέστησαν οι Ρωμαίοι και μετά οι Οθωμανοί. Τι δεν καταλαβαίνω; 

Παίδες Αρχαίων Ελλήνων Χριστιανών, ποια ήταν τα σύνορα της Αρχαίας Ελλάδας καλέ; Μήπως ήταν Αρχαία Ελλάδα και το Βασίλειο της Ηπείρου με τελευταίο βασιλιά τον Πύρρο και μετά στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία;

Ζούμε ένα τρελό ξεφάντωμα ξεσκίσματος της Ιστορίας, όπως επί Σημίτη ο Χριστόδουλος μάζευε κόσμο και τους έλεγε ότι θέλει να αναγράφεται στις αστυνομικές ταυτότητες το θρήσκευμα. Έκανε και “δημοψήφισμα”, έλεγε, όταν, για την αναγραφή του θρησκεύματος, μάζευε υπογραφές, μεταξύ των οποίων και του Κωστάκη Καραμανλή. Είπε, με λίγα λόγια, να φύγει η κυβέρνηση Σημίτη, να έρθει ο Καραμανλής και να κανονίσει ν' αναγράφεται το θρήσκευμα στις αστυνομικές ταυτότητες. 

Ε, ήρθε ο Καραμανλής, δεν έκανε απολύτως τίποτα, οι αστυνομικές ταυτότητες εκδίδονται χωρίς θρήσκευμα και άλλα περιττά και ανάρμοστα για τ[' ανθρώπινα δικαιώματα στοιχεία και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Υπάρχει λογικός άνθρωπος που θεωρεί ότι με πρωθυπουργό Κούλη θα έχουμε πγδ της Μακεδονίας χωρίς συνθετικό του ονόματός της το “Μακεδονία”; Α, γεια σου, έρχεσαι στα λόγια μου. Ούτε συλλαλητήρια θα γίνουν τότε, ούτε θα φοβούνται οι θαρραλέοι μακεδονοφάγοι μη μας φάνε την κεντρική Μακεδονία. Σε κοροϊδεύουν κακομοίρηηηηηη!

Απορώ πώς όσοι έχουν πτυχίο ιστορικού δεν πέφτουν από ταράτσες και μπαλκόνια και γέφυρες με τόσα που εκστομίζουν παντελώς άσχετοι μαλάκες ακροδεξιοί και αφελή θύματά τους.

Εντάξει, Μακεδόνες είμαστε, όχι Μαμακεδόνες!... (Μαλακεδόνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: