7/2/18

Μίζα και φαρμακερή

Η αγνή ελβετική Νοβάρτις αποδεικνύει κι αυτή με τη σειρά της ότι η ελεύθερη αγορά, ο ιδιωτικός τομέας, η επιχειρηματικότητα, ο ελεύθερος ανταγωνισμός και άλλα παιδιά αποτελούν εγγύηση για την ευημερία της κοινωνίας.


Ρε Μπένι, τι παπαριές για κατουρημένα Πάμπερς λες και για επανάληψη του '89. Μπας και τότε δεν αποδείχτηκε ότι κάποιοι τ' άρπαξαν; Τι πίνεις και δε θυμάσαι;

Παιδιά, μην απειλείτε τόσο εύκολα μάρτυρες, γιατί σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο τυγχάνουν ασυλίας μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι είναι αληθή τα στοιχεία που εισφέρουν ενώπιον των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών. Θα πέσει πολύ γέλιο.

ΜΙΖΑρτις: Είμαι στα χάι μου / με το FBI μου

Αυτόπτης Νοβάρτις Βασιλάκης Οικονόμου: “FBI γαμήσου”.

Νοβάρτις: “Ντοντ γουόρι, μπι χάπι”.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ 
Πάνω απ' όλα (τα λεφτά) Υγεία.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Ρούχο: Νοβαρτίστι Ιταλιάνι
Χτένισμα: Μιζανπλί-Μίζα/pills.

Άδωνις:Αν είχα εισπράξει χρήματα από τη Νοβάρτις και μάλιστα σε βαλίτσα θα το έγραφε το πόθεν έσχες μου. Δεν το γράφει πουθενά το πόθεν έσχες μου, άρα δεν εισέπραξα τίποτα. Ρωτήστε και το ίδιο, τα ίδια θα σας πει κι αυτό”.

Το FBI είχε στείλει στην ελληνική δικαιοσύνη τα στοιχεία για τον χρηματισμό κυβερνώντων από το 2014. Γιατί άργησε η διαδικασία; Πάμε στο “Έλα, μωρέ, γραφειοκρατία, έτσι είναι το ελληνικό δημόσιο”; Ποιος έφτιαξε και κάνει ό,τι μπορεί ώστε να συντηρείται η γραφειοκρατία στο ελληνικό δημόσιο; Και γιατί;

Το τεκμήριο αθωότητας όσων κατηγορούνται ότι δωροδοκήθηκαν από τη Νοβάρτις παρακρατείται για ευνόητους λόγους από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΑ. Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ.

Για εξυγίανση του συστήματος μιζών η Νοβάρτις προτείνει ο χρηματισμός να γίνεται σε είδος. Δηλαδή μια φαρμακευτική εταιρεία να δίνει σε πρωθυπουργού τύπου Πικραμμένου Σαμαρά και σε υπουργούς τύπου Βενιζέλου, Γεωργιάδη, τεράστιες ποσότητες φαρμάκων να τα πουλάνε και να βγάζουν το κατιτίς τους. Αυτό θα τονώσει και τη ρευστότητα της αγοράς και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Σημειώστε τα ονόματα των ιστορικών στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που αποφεύγουν να υπερασπιστούν τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους με το σκάνδαλο Νοβάρτις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: