28/1/18

Φραγκούλη Κούλη Φράγκο

ΠιθηΚούλης
Πατρι(κ)ώτισσες, πατρικότες, η ονοματοδοσία της Πρώην ΓΔ (Γαμεί & Δέρνει) Μακεδονίας (Σκόπια) δεν ρίχνει τους τόνους, αλλά δεν ρίχνει ούτε την κυβέρνηση.

Δεν αναγνωρίζουμε ούτε την πρώην Άνω Βόλτα ως Φουργκίνα  Φάσο (Ουαγκαντούγκου).

Από τους εθνικιχθές που τίμησαν αφιλοκερδώς τη ΝΔ.

Η μουσική από τον ύμνο της ΝΔ -του Ρόμπερτ Γουίλιαμς των POL- δεν θα ταίριαζε πουθενά καλύτερα απ' όσο σε διαφήμιση καταστήματος για τις απόκριες.

Κλείνει το θέμα των Σκοπίων. Κεκλεισμένων των FYROM.


Ο Κούλης πήγε στο Μαξίμου, αλλά αρνήθηκε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με το εθνικό θέμα ονομασίας της Πρώην Γεωγραφικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Α ναι, ο Κούλης πήγε στη θέση του επίσημου εθνικιστή για τα Σκόπια Αντώνη Σαμαρά με την ευχή του Σπυραντώνη Γεωργιάδη.

Δε μπα να 'σαι και παπάς, με τη Χρυσαυγή θα πας.
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (πολλά ΔΙΣ ) δέχεται ονομασία με Μακεδονία κατά συνείδηση. Εδώ παπάς εκεί παπάς πού είναι ο παπάς; Στο συλλαλητήριο, στο Μακεδονιτήριο, οι μητροπολίτες μπορούν να πάνε όχι κατά συρροή, αλλά  κατά συνείδηση και κατά την κυβέρνησης. Πράγματι, το όνομα των Σκοπίων είναι πνευματική αναζήτηση.

Κατά το εορτολόγιον οι Απόκριες ξεκινούν 4 Φεβρουαρίου με τη συγκέντρωση ακροδεξιών και άλλων αφελών στην Αθήνα για τα Σκόπια. Μη χάσετε την παράσταση του θεάτρου σκιωδών “Ο Καραγκιόζης Μακεδόνας”. Όλοι στην αναθεώρηση της πλατείας Συντάγματος. 

Μη λέμε ακροδεξιούς όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια. Μην τους χαρίζουμε στην ακροδεξιά. Ας τους λέμε απλώς εθνικιστές. Μπορεί και εθνικόφρονες αν και αυτό παραπέμπει σε χουντικούς.

Από τα άσυλα στα ασυλλαλητήρια. Όχι, παιδί μου, δεν υπάρχει πανεπιστημιακό ασυλλαλητήριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: