1/11/17

Καταλωνία της η μνήμη

Η Μπαρτσελόνα, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε κι έφυγε με ένα μόνο βαθμό από το Καραϊσκάκης. Καλή, αλλά δεν είναι και Ατρόμητος!...

Και γιατί να κερδίσουν οι Καταλανοί; Τι πριμ είχε να τους δώσει ο Παναθηναϊκός;

Ομολογουμένως ο Ολυμπιακός δεν τα πήγε καλά στο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο που δεν κατάφερε να βάλει γκολ, αλλά δεν κατάφερε ούτε να δεχτεί, ούτε καν αυτογκολ.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ
Ο Πουτζντεμόν είναι εδώ.

Η ισπανική κυβέρνηση ζήτησε συγνώμη από την ελληνική για τις δηλώσεις του πρέσβη της ανακαλώντας από την Αθήνα τον Κουμουτσάκο.

Η Μπαρτσελόνα, παρά τα όσα διέδιδαν οι κακεντρεχείς, τελικά δεν ζήτησε πολιτικό άσυλο στον Πειραιά και μετά την ισοπαλία σε βάρος του Ολυμπιακού επέστρεψε κανονικά στις Βρυξέλλες.

Ευτυχώς γ’ αυτήν τελευταία στγμή η Μπαρτσελόνα δεν ζήτησε για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι να ξεκινήσει με σκορ 2-0 εναντίον της.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε ΤΗΝ Μπαρτσελόνα. Είμαι αντικειμενικός κι ευχόμουν από την αρχή να κερδίσει Η καλύτερη.
Ο Αυγενάκης καταγγέλλει το ματς Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: «Ενώ το αποτέλεσμα ήταν δύο γνωστά μηδενικά, διοργανώθηκε η αναμέτρηση για ν’ αποπροσανατολιστεί ο ελληνικός λαός από την είδηση ότι έχω σχέσεις με τον υπόκοσμο.»
ΙΤΑΛΙΑ
Ο Μπερλουσκόνι αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για σχέσεις του με τη μαφία. Ο Καβαλιέρε δήλωσε σχετικά: «Δεν μίλησα ποτέ,ούτε εγώ, ούτε κάποιος συνεργάτης μου με τον Αυγενάκη».
Στην Πειραιώς Μοσχάτου ανησυχούν σοβαρά μην τυχόν και λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή καταφέρει η Ελληνική Αστυνομία και συλλάβει ακόμα και τον αληθινό δολοφόνο του Τζον Κένεντι.

ΦΑΙΔΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
Η Φώφη πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσει αυτοδυναμία.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Διαγκανίζονται οι υποψήφιοι για την ηγεσία της κερδοαριστεράς με γερές και άξαφνες διαγκανιές.

Άνοιγμα λογαριασμών για το Ερρίκος Ντυνάν αποφάσισε η εξεταστική επιτροπή. Αντιτάχθηκε η ΝΔ. Γιατί καλέ;

Τα κονομήσαμε, τι (λεφτά) τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες δημιουργοί


Παιδεία της Ελλάδος Παιδεία.



Συναυλία συμπαράστασης στους πάμφτωχους εκδότες που δεν μπορούν να πληρώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ. Συμμετοχή μέχρι στιγμής δήλωσαν ο Τέρης Χρυσός, το Τρίο Μούγκας και οι Λοστ Αποδώ.

Πρώην πελάτης του Βορίδη και νυν του Μπαλτάκου κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του δικηγόρου Ευθυμιόπουλου! Γιατί δεν καταπλήσσομαι;

Αφαίρεση διπλώματος για 60 μέρες σε όσους παρκάρουν σε ράμπες ΑΜΕΑ, μιλάνε στο κινητό ή πετάνε τσιγάρα απ' το παράθυρο. Επιτέλους! Ευτυχώς δεν καπνίζω, δεν παίρνω κινητό μαζί μου όταν οδηγώ, ούτε έχω δίπλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: