22/11/17

Πανελλήνιο Νεοδημοκρατικό Κίνημα

ΛΙΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ΝΔ καταγγέλλει την κυβέρνηση για προϋπολογισμό λιτότητας. Το ίδιο θα κάνει και το ψυχοπαίδι τής ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Απουσίασε από την πρώτη, μετά τις φονικές πλημμύρες, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μάνδρας-Ειδυλλίας η δήμαρχος κ. Πρασινόπη, για να συνοδεύσει, είπε, εκπροσώπους εταιρείας του Βαρδινογιάννη σε νηπιαγωγείο της περιοχής προκειμένου να το επισκευάσουν. Ως γνωστόν για το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ οι μεγάλοι επιχειρηματίες ήταν πάντα πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Αν ήταν ο ίδιος ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ή η σύζυγός του, σίγουρα θα είχε αναβάλει τη συνεδρίαση και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του Δήμου ώστε να μαζευτεί κόσμος και ν’ αποθεώσει τους ελεήμονες.

ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Για να πάει μπροστά η Ελλάδα από το παρελθόν της πρέπει να αρθεί η μονιμότητα των συνταξιούχων.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
 Φώφη δεν σχημάτισε ακόμα σκιώδη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με κωδικό «Δεντροαριστερά».

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Δίωξη κατά του Τσακαλώτου Οικονομικών άσκησε η κυβέρνηση Κούλη με κατηγορία την επιβολή φόρου σε πλούσιους. Το ίδιο θα κάνει και η κυβέρνηση Φώφης μόλις φυσικά σχηματιστεί.

ΜΑΦΙΑ
Οι αναρχοφασίστες ρατσιστές που κρατούν τα Εξάρχεια απαγόρευσαν και σε μη τηλεοπτικούς δημοσιογράφους να πίνουν καφέ ή οτιδήποτε άλλο ή και να τρώνε στην περιοχή αυτή που προστατεύουν.

ΑΓΟΡΑ
Προσοχή-προσοχή, κάθε μαύρη Παρασκευή θα βγαίνει για ψώνια η μαύρη ζωντοχήρα Βίκη Σταμάτη.

ΣΕ ΟΛΑ 1 € ΕΚΠΤΩΣΗ
-Πώς γίνεται, ρε, να έχουμε μαύρες Παρασκευές από Τετάρτη;
-Είναι Μεγάλες Παρασκευές.

ΟΛ ΤΟΥΓΚΕΔΕΡ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Ζήτω η Ελλάδα/ ζήτω η θρησκεία / ζήτω η Ναι Αδωνοκρατία.
Να ζουν τα κέρδη  / κι η αφορία / ζήτω η Φώφη Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: