10/10/17

Αξιωματική ΑνΤΙΠΟΤΑλίτευση

Για τη νομική αναγνώριση φύλου η ΝΔ κατέθεσε δική της πρόταση νόμου που θα ισχύει μόνο για παιδιά νεοδημοκρατών.

Μονάζουν ελεύθερα από τα δώδεκα, παντρεύονται στα δέκα, βαπτίζονται με το ζόρι χριστιανοί από τα δύο τους χρόνια. Όχι λοιπόν από τα δεκαπέντε η αλλαγή φύλου.

Τι τραβάει η Βουλή
Ο Κούλης, Υμηττασιόν φιλελεύθερος, ενημέρωσε ότι ένας ψυχίατρος του είπε για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος.


Από Κικίλιας Σπυράκη
Η εκπροσώπηση Τύπου στη ΝΔ άλλαξε φύλο στη Ζούλα. Ο Κούλης έβγαλε από τη θέση του υπουργού Εθνικής Αμύνης το Αντωνόσπυρο και για τον ίδιο λόγο έβαλε τον Κικίλια κόντρα στον Καμμένο. Σε λίγο θα  το διώξει και από αντιπρόεδρο του κόμματος το Αντωνόσπυρο και θα πάρει τη θέση ο ίδιος ο Κούλης.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟ
Με τη Σπυράκη στη Ζούλα θα Κικιλιαζόμαστε στα γέλια;

ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΦΕΡΑΜΕ
Τιμής ντένεκεν το Αντωνόσπυρο είχε πάρει μαϊμού διδακτορικό από το Νόουας Μπέτερ, το Νασμπέτε του Χρόνη Εξαρχάκου.


Πουθενέσχες Μαρέβα σε συρτάρι της Βουλής. ΝουΔού σημαίνει Ελλάδα Κουλημένη.

Αντωνόσπυρο: «Η γραμμή που δίνω στα ΜΜΕ για τη ΝΔ είναι άκρως πετυχημένη. Μετά τις επόμενες εκλογές θα βγούμε δεύτεροι, δεν θα πάρουμε την κυβέρνηση, για πρώτη φορά όμως, πάνω από 30% θα συγκεντρώσει ένα ακροδεξιό κόμμα στην αρχαία Ελλάδα μας».

Απ’ ό,τι κατάλαβα ο Κουτσούμπας θα υπερψήφιζε το νομοσχέδιο νομικής ταυτότητας φύλου μόνο αν είχαμε Σοσιαλισμό, οπότε η Κανέλλη θα κλεινόταν σε ανδρικό μοναστήρι.

Η Φώφη θέλει αλλαγή φύλου στα 17. Μέχρι τότε, η Μιμίκω και ο Μαίρης. Πρόβλεψή μας, για τις εκλογές στο αριστερόκεντρο της δεξιάς, θα βγει αυτοδύναμη η Φώφη.

ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΙΟΥ ΦΥΛΟΥ

  • Τίτλος που ήρθε δεύτερος: «Δε θα περάσει ο φασισμός. Είναι ανίατη ασθένεια».
  • Τίτλος που ήρθε τρίτος: «Η Θρησκεία, η Πατρίς κι ο Χατζηπετρής».
  • Καταϊδρωμένος τίτλος:  «Υπαξιωματική Ατυπολήστευση».

ΚΑΛΕ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ;



Δεν υπάρχουν σχόλια: