27/7/17

Η ΚασσάΝΔρα και οι άλλοι της

Αρρώστια είναι η φυλάκιση 
Έπεσε μονοκινητήριο σκάφος της αερολέσχης Λάρισας. Ο Φλαμπουράρης δεν διέψευσε ότι αυτός ήταν που έκανε τον μηχανικό έλεγχο πριν την απογείωση, άρα ισχύει. Επίσης, ο Σταθάκης πετούσε εκεί κοντά με αερόστατο, κάτι που γνωρίζουν όλοι επειδή δεν το διέψευσε.

Ο Σώρρας διέψευσε τη φήμη ότι είναι λαμόγιο, άρα είναι αθώος.

Η ενωμένη αντιπολίτευση απέτυχε ως Κασσάνδρα. Κάνει συνέχεια δυσοίωνες προβλέψεις, που όμως δεν επαληθεύονται. Θα μπορούσαμε να πούμε είναι ανάποδη Κασσάνδρα, μια Αρδνάσσακ.


Μετά το ηλίθιο “αφήγημα” τώρα τρώμε στη μάπα την απαίσια “κανονικότητα”. Εμείς αποκαθιστούμε γι' άλλη μια φορά την πραγματικότητα:

Η κανονικότητα (Normality) σύμβολο N, είναι έκφραση συγκέντρωσης ενός υδατικού διαλύματος και δηλώνει τα γραμμοϊσοδύναμα (geq) μιας χημικής ένωσης ή ενός ιόντος που είναι διαλυμένα σε ένα λίτρο διαλύματος. Οι μονάδες της είναι geq/L και πολλές φορές συμβολίζονται με Ν. Π.χ. διάλυμα 1 Ν ή 0,1 Ν είναι το διάλυμα που περιέχει σ' ένα λίτρο 1 geq ή 0,1 geq από το διαλυμένο σώμα ή ιόν και ονομάζεται αντίστοιχα κανονικό ή δεκατοκανονικό διάλυμα.

Ο Πατούλης ζητά όσοι είναι σε επιτροπές δήμων για προμήθειες να μην υποβάλλουν πόθεν έσχες και οι άλλοι τρέχουν να ρίξουν τρικάκια στο προαύλιο της Βουλής αντί να ρίξουν ζαρζαβατικά στα μούτρα του. 

Οι παπάρες ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων ζήτησαν να μην υποχρεούνται να δέχονται μαθητές με αναπηρία. Φάγανε γερή πόρτα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά υπάρχουν.

Σεμνά και ταπεινά

Τεστ: Η καλύτερη εκπομπή στο Κόκκινο αμέσως μετά τη χειρότερη. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα από τη χειρότερη.

Θα τους εκτιμούσα αν πέταγαν τρικάκια στον Άρειο Πάγο ή στο Αρσάκειο του ΣτΕ.

Ο Κικίλιας και πολλοί συμπαίκτες του στη ΝΔ καλό (για όλους μας) θα ήταν ν' ακολουθούν αυτό που πάντα λένε οι δεξιές γκόμενες και τις παίρνουμε είδηση: "Εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική".

Ο τίτλος είναι από εδώ

Μελλοντικός τίτλος: “Ανεξέλεγκτη ΝΔικαιοσύνη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: