20/6/17

Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα

Εγώ δεν πάω Σύνταγμα
Η συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε” θα διαρκέσει όσους μήνες χρειαστεί μέχρι να συμπληρώσει το ένα εκατομμύριο περαστικών.

Όλες οι δημοπρασίες έργων τέχνης βασιλικών οικογενειών ματαιώνονται για σήμερα. Ο Σκάτμαν ανένδοτος: “Πάρε-πάρε-πάρε-πάρε-πάρε-παραιτηθείτε”.

Οι "Παραιτηθείτε" είναι αΠαραίτητοι.

Ήδη η συγκέντρωση “Παραιτηθείτε” ξεκίνησε. Ασφυξία σημειώνεται σε αρκετές στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ της Πλατείας Συντάγματος. Πολλοί όμως συγκεντρωθέντες δεν μπορούν να περιμένουν και φεύγουν τρέχοντας.

Πολλοί μαγαζάτορες διαθέτουν στους συγκεντρωθέντες τα σκαλοπάτια στις εισόδους των καταστημάτων τους, αλλά κανείς δεν μπαίνει μέσα.

Την άλλη Τρίτη συγκέντρωση στο Σύνταγμα διοργανώνει το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τους ξεπουληθείτε.

Θα κάνουνε παραιτηθείτε και τα κωλογόνα; (Για ανόρθωση γλουτών) 

Σκέφτομαι να κάνω ένα παραιτηθείτε στα κοπρόσκυλα που ξεχνάνε ότι εγώ τους έδωσα δουλειά και θέλουνε και λεφτά.

Η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη χώρα. Μπορεί να είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ευρωζώνη, στο ΝΑΤΟ, είναι χώρα υπό επιτροπεία, σα να λέμε με προστάτες που την αρμέγουν μέσω χρεών, αλλά η Ελλάδα διακυβερνάται από ανεξάρτητες αρχές όπως το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, έχει ανεξάρτητα ιδιωτικά ΜΜΕ, φιλοξενεί συγκεντρώσεις ανεξάρτητων μεμονωμένων.... καλά, σταματάω.

Η Ελλάδα είναι λαϊκή δημοκρατία. Του χρόνου θα βγούμε στις λαϊκές αγορές. Εντάξει, σταματάω, είπα.

Η Ελλάδα να μην εξαρτάται από ξένες οικονομίες και στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Η εθνική αΠεξαρτησία δεν παζαρεύεται. Σταματάω.

Ο τάφος του Αριστοτέλη βρίσκεται στα αρχαία Στάγειρα, υποστηρίζει με βεβαιότητα ο Κώστας Σισμανίδης, αρχαιολόγος, διδάκτωρ κλασικής αρχαιολογίας και ανασκαφέας των αρχαίων Σταγείρων. Οι Αμερικανοί ανακαλύπτουν UFO, οι Έλληνες τάφους. Καθείς ουφό ετάχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: