6/5/17

Λίστα Άκη

Ποιοι δώσανε λεφτά για να μαζευτούν τα 200 χιλιάρικα που βγάλαν τον Άκη από τη φυλακή; Πού τα βρήκαν τα λεφτά; Πάμε για “Λίστα Άκη”.

Δεν φάνηκε ότι ο Άκης ετοιμάζει συνιστώσα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. (Αυτό το “Συμπαράταξη” φαντάζει πιο μεγάλο από τα μέλη και τους ψηφοφόρους)

Ρε πού φτάσαμε!... Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για να έχουμε πρωθυπουργό Μητσοτάκη.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Χωρίς το σκάνδαλο Κοσκωτά δεν θα είχαμε ποτέ πρωθυπουργό Μητσοτάκη.

Πιο επικίνδυνη φαντάζει η λίστα Βίκυς Σταμάτη.

Λεπέν ή Μέρκελ; (Τα υπόλοιπα εννοούνται)

Στη Γαλλία δεν ψηφίζουν ποιον πρόεδρο θέλουν, αλλά ποια δεν θέλουν για πρόεδρο. Αν ψήφιζαν έτσι και οι Έλληνες τότε ο Τσίπρας θα είχε κοντά στο 90%, γιατί ποιος θέλει Μητσοτάκη πρωθυπουργό και Γεωργιάδη υπουργό;

Μέχρι στιγμής μόνο στη Γαλλία οι δημοσκοπήσεις δεν καταφέρνουν να διαψευστούν. Παρ' όλ' αυτά κάτι μου λέει ότι στη Γαλλία θα βγει πρώτος ο Κανένας (και Καμία) Πρόεδρος.

Η άνοδος του ναζισμού φανερώνει το μέγεθος των φοβισμένων ή τεμπέληδων, που δεν κάνουν τίποτα για να καλυτερέψουν τη ζωή τους, απλώς ελπίζουν ότι θα το κάνουν άλλοι γι' αυτούς, γιατί οι “σωτήρες”, ειδικά τα φασιστοειδή, άλλη όρεξη δεν είχαν. Θυμίζουν τα αδύναμα πιτσιρίκια που πουλάνε μαγκιά με το “Θα βάλω τον ξάδερφό μου να σε δείρει”.

Το Brexit σηματοδότησε την Ευρωπαϊκή Κένωση. Ο Γιουνκέρ είπε σε μια εκδήλωση εξυπνακίστικα ότι προβληματιζόταν αν έπρεπε να εκφωνήσει την ομιλία του στα αγγλικά ή στα γαλλικά και προτίμησε τα γαλλικά γιατί τα αγγλικά απομακρύνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Του θυμίζουμε ότι δύο χώρες μέλη της ΕΕ έχουν επίσημη γλώσσα (και) τα αγγλικά: Η Μάλτα και η Κύπρος. Παραλειπόμενο, η πρόεδρος της Μάλτας λέγεται Μαρία Λουίζα Πρέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: