29/5/17

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: “Ο Τέρης Χρυσός ζει”

Τη μια συλλαμβάνουν τον Φιλιππάκη, την άλλη πεθαίνει ο Μητσοτάκης. Τι να πρωτοπιστέψεις πια με αυτούς τους Κρητικούς;

Φήμες αναστατώνουν τον άλλο κόσμο από τα ξημερώματα

29η Μαΐου η Πόλις εάλω κι έπεσε κι ο Μητσοτάκης στην επέτειο. Τι να πω;

Πέθανε ο Μητσοτάκης και για κάποιο λόγο τα ασφαλιστικά ταμεία ανάσαναν με ανακούφιση που χάθηκε αυτός ο 37 χρόνια συνταξιούχος.

Με κατάθλιψη οφείλω να σας ενημερώσω ότι τελικά στην κηδεία μου δεν θα παρευρεθεί ο Κ. Μητσοτάκης. Ζητώ συγνώμη για την ασυνέπειά μου.

Επίσημα η ΝΔ καταγγέλλει τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της ως κυβερνητική προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Όλα άστοχα στην Ελλάδα. Γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά του Παπαδήμου και τελικά πεθαίνει άλλος πρώην πρωθυπουργός. Έβαλε ο Θεός σημάδι Παπαδήμο στα Σφακιά κι ο Επίτιμος στον Άδη άκουσε μια γκαντεμιά.

Τα θερμά πάνε με τα συγχαρητήρια. Εδώ έχουμε όχι απλώς θερμά, αλλά τα θερμότερα όλων, δηλαδή ε ρε, γλέντια. Να το θεωρήσουμε λάθος; Δύσκολο να πιστέψουμε ότι κοτζάμ πρώην πρωθυπουργός δεν γνωρίζει ότι συνήθως λέμε "ειλικρινή συλλυπητήρια".

Λυπηθήκαμε για τον θάνατο Κ. Μητσοτάκη, μας παρηγορεί που αφήνει πίσω του τον γιο του, όπως άλλωστε έκανε και ο Α. Παπανδρέου.

Πέθανε ο Μητσοτάκης, ειλικρινή συγχαρητήρια που τον προλάβατε εσείς και δεν σας πρόλαβε αυτός. Επιτέλους από σήμερα γεννιούνται παιδιά χωρίς Κ. Μητσοτάκη μπροστά τους.

Από την ΕΣΗΕΑ μάθαμε ότι μόνο στο Κόκκινο υπάρχουν απλήρωτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: