18/5/17

Τα παντελόνια του Ναβαρόνε

Μόλις έπεσε το κουτί μπίρας από το κεφάλι του Ίβιτς ο τέταρτος διαιτητής φώναζε επί δύο ώρες: “Φρουρά, φρουρά!...” Δεν ερχόταν κανείς και αναγκάστηκε να το σηκώσει ο ίδιος. Το κουτί.

ΝΔ: “Το επεισόδιο με το κουτί μπίρας (Άλφα) και τον προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν στημένο. Το κουτί (μισό λίτρο) εκτελούσε υπηρεσία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για να αποπροσανατολίσει το λαό από την τροπολογία που καταθέσαμε για κάποια θετικά αντίμετρα που θα μπορέσουμε να ψηφίσουμε, αφού θα είναι δικές μας προτάσεις.”

Ευτυχώς, τουλάχιστον στη Βουλή έχουμε επεισόδια μόνο στον αγωνιστικό χώρο και όχι στην εξέδρα.

Ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο φέτος τα πήγε στραβά με τα πάντα όλα και τις πάσες όλες.

Ο Λοβέρδος εξερράγη, γιατί το κουτί μπίρας ακούμπησε μια ευαίσθητη πορδή του: “Δεν είναι αυτή Λεωφόρος Αλεξάνδρας, γιατί δεν φοράει παντελόνια”.

Προσφορά, δέκα διπλά εισιτήρια για τις ταινίες “Τα παντελόνια του “Ναααα, Βαρόνε”” και “Τα κανόνια του να βαράνε”.

Από τη ΝΔ ζητούν η ενέργεια να περάσει στο υπουργείο Παιδείας με συναρμόδιο το υπουργείο Πολιτισμού επειδή, “Ως Ελλάδα, ως Ελληνίδες-Έλληνες και Ελληνάκια δώκαμε τα φώτα στην Ευρώπη και η Ευρώπη μας έστειλε το λογαριασμό της ΔΕΗς”.

Μουσική τζούρα: “Μόρτη μου, τα μνημόνια / ήτανε μονιμόνια”.

Κούλης: “Τώρα ζητάμε πρώιμες εκλογές, να ταιριάζουν με τα καρπούζια του Μαΐου. Δεν είμαστε λαϊκιστές, τασσόμαστε σταθερά κατά του λαού και των δικαιωμάτων του. Αφού το χρέος είναι βιώσιμο γιατί να μειωθεί ή να ρυθμιστεί; Όμως, καθρέφτη μου, γιατί ζητώ συνέχεια εκλογές, όταν μάλιστα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τις κερδίσω και τελικά να εφαρμόσω τα μέτρα που σήμερα καταψηφίζω και δεν διαφωνώ με όσα (κι άλλα τόσα) επιβάλλονται στη χώρα μας; Θα πει κάποιος, τι άλλο είχε να ζητάει ο εγώ; Μάλλον τηρώ το εκλογές υπέρ πάντων αγών.”

Κάποτε μας έλεγαν ότι οι εκλογές χρεοκοπούν τη χώρα. Γιατί δεν προτείνουν σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής; Φαντάζομαι να γίνουν εκλογές κατ' απαίτηση του Κούλη, να τις χάσει και μετά να σύρεται σε εξεταστική για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

Για τις επόμενες εκλογές εμείς προτείνουμε να γίνουν σε δύο γύρους. Στον πρώτο θα ψηφίζουμε αυτό δεν θέλουμε με τίποτα να βγει και στον δεύτερο γύρο θα ψηφίζουμε άφοβα Μακρόν.

Ο φοβιτσιάρης της γειτονιάς μού εξομολογήθηκε: "Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΧΑ ή Ποτάμι ή Τραμπ να μου κοπεί το χέρι σου."

Δεν υπάρχουν σχόλια: