10/5/17

Ολοήμερα όλα τα υπουργεία

Ψηφίστε ΝΔ. Η Πειραιώς είναι μονόδρομος.

Ο Κούλης καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι φέρνει μνημόνιο και τάσσεται με την εργατιά καταδικάζει τα αρνητικά μέτρα, αλλά καταψηφίσει τα θετικά αντίμετρα. Τρέλα, όπως το παρακάτω.

Βίαζε φοιτήτρια, βιντεοσκοπούσε την πράξη του, είχε διασύνδεση καμερών με το κομπιούτερ του στο διαδίκτυο και μετά δήλωσε τυφλός. Ναι. Όσο τυφλή είναι και η Δικαιοσύνη.


Το τραγούδι μας πέρασε στην αξιολόγηση της Γιουροβίζιον.

Ο πρώτος ημιτελικός της Γιουροβίζιον έληξε ομαλά, χωρίς επεισόδια αν και η ελληνική συμμετοχή ήταν έντονη. Ο τελικός της Γιουροβίζιον δεν θα γίνει στον Βόλο.

Τίποτα δεν πηγαίνει καλά στον Βόλο. Ούτε ο τελικός. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τον Μπέο.

Μια συμβουλή για την ηθική μείωση της ανεργίας: Όταν σε απολύσουν να λες “Άλλαξα πάροχο”.

Εμείς μένουμε ΔΕΗ. Ο άλλος άκουσε για 20% έκπτωση στο ρεύμα και τσίμπησε, πήγε σε άλλη εταιρεία, μετά είδε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού είναι μόνο το 20% στο σύνολο, έτσι η έκπτωση είναι 20% στο 20% δηλαδή 4% και ο τύπος δε μπορεί να κοιμηθεί καλά τα βράδια γιατί φοβάται ότι θα την κοπανήσουν και θα του φορέσουν φέσι το 80% του κάθε λογαριασμού που είναι φόροι υπέρ τρίτων.

Η τέως πρόεδρος της Αργεντινής μας εξήγησε ότι απλά ο νεοφιλελεδισμός θέλει να καταστρέψει μια χώρα για ν' αυξάνουν τα τεράστια κέρδη τους οι μεγάλες επιχειρήσεις. Οτιδήποτε πάνω από αυτή την απλή πρόταση είναι φιλολολισμός, φιλοσοφισμός, κοινώς μαλακία.


Δεν επιστρέφουμε στη δραχμή, γιατί τότε το ευρώ θα μας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Μάθημα λογικής: Δεν είναι δυνατόν να βάζετε φόρο στα πάντα, Πού θα τα βρούμε όλα;

Μεταφυσική: Με τα τεκμήρια βάλατε φόρο και στα χρήματα που δεν έχουμε. Δηλαδή σε περισσότερα από τα πάντα.

Παραφυσική: Δεν φεύγει η Τρόικα, απλώς λειτουργεί με μέτρο και γίνεται Μετρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: