7/4/17

Ιστορίες ημερών κλειστών σχολείων

Όχι στον LIKE-ismo. Ο Κούλης αρέσκεται να μην ικανοποιεί η Γερμανία τα αιτήματα της Ελλάδας.

Σήμερα Παρασκευή των Βαΐων κάποιοι αντι(σ)εξουσιαστές καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ικανοποιεί τα αιτήματά τους. Απειλούν ότι αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους να σταματήσουν να ικανοποιούνται δηλαδή τα αιτήματά τους, θα προχωρήσουν σε φαΐ μέχρι σκασμού. Οι κρατούμενοι απεργοί πείνας βαρούν το κεφάλι τους στον τοίχο. Θέλουν να κάνουν και απεργία σκέψης μην τρελαθούν.

Ο Βαγγέλας Βενιζέλος δήλωσε ότι μόλις βρει αιτήματα θα προχωρήσει κι αυτός σε απεργία πείνας τουλάχιστον έξι μηνών. Οι περισσότεροι Έλληνες παρακαλάνε στη θέση της απεργίας πείνας να πάρει έναν όρκο σιωπής, έστω για μια βδομάδα.

-Μπαμπά, υπάρχουν απεργοσπάστες πείνας;
-Ρε γυναίκα, με ποιον έκανες αυτό το μούλικο;


Για την ανάπτυξη της οικονομίας ΔΝΤ, Κούλης, Φώφη, Σταυροθοδωράκι και άλλοι δανειστές μας δέχονται μείωση προσωπικού στον ιδιωτικό τομέα με ελεύθερες οικειοθελείς απολύσεις.

Μην ξανακούσω ότι δεν είναι σωστό να δανείζουν την Ελλάδα φτωχότερές της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αυτή τη λογική η ΕΕ μπορεί να δανείζει μόνο μία χώρα, την εκάστοτε φτωχότερη. Ας το κάνει. Όμως αν ο δανεισμός μιας χώρας γίνεται για την ανάπτυξη της οικονομίας της, τότε έχει να ωφεληθεί και η φτωχότερη χώρα. Εκτός αν ο δανεισμός γίνεται γι’ άλλους σκοπούς. Ρωτήστε και τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

Με τις σήραγγες στα Τέμπη η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα γίνεται σε τέσσερις ώρες, δεκαπέντε λεπτά και 29 ευρώ. (Γιατί στις ειδήσεις δεν λένε “Θεσσαλονίκη-Αθήνα;" Το ίδιο δεν είναι;)

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Όταν βγαίνει στη φόρα κάτι μεμπτό για τον Γιάννο Παπαντωνίου ή τον Στουρνάρα μαθαίνουμε για τις ομορφιές της Βενεζουέλας, Παππά μου.
  • Όταν βγαίνει κάτι μεμπτό για διαφθορά συνεργατών του Τραμπ γινόμαστε πύραυλοι και απολαμβάνουμε τις ομορφιές της Συρίας.
Οι φανατικοί πάντα θα κάνουν κακό στο ίνδαλμά τους. Οι Βαυαροί τρελαίνονταν με τους αρχαίους Έλληνες κι έκαναν πρωτεύουσα την Αθήνα, γι' αυτό θάφτηκαν και καταστράφηκαν τα αρχαία της, αλλά κι η πιθανή όψη της ως τουριστική αρχαιόπολη. Φρίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: