18/4/17

Ο Α-Πα-πα-ΝΔ-ρέου είναι εδώ

Δημοψήφισμα για τη Ζήμενς
Τι πηγαίνει στραβά στη ζωή κάποιου και γίνεται τέτοιες μέρες πρόεδρος της ΝΔ; Ας προχωρήσουμε στα εΝΔότερα.

Τίτλος που ήρθε δεύτερος: “Ο Μητσοτάκης ΖΕΙ, mens”.

Ο υπουργός Οικονομικών μας Τσάκας Βαρελώτος ετοιμάζεται να εκραγεί ξανά από τη Δρακουλέσκου που έρχεται Αθήνα για λίγες εμφανίσεις στο Χίλτον, ομολογουμένως όχι τόσο πετυχημένες. Εκεί θα δεις γραμμένο με μπλε σπρέι έΝΔεν κι έΝΔεν, “εΝΔάδε κείται” ελπίς.

Επί του θέματος

Για όλους τους εγκύους. (Όσους και όσες είναι σε εΝΔιαφέρουσα)

Πρώτη υπόσχεση που θα εκπληρώσει ο Ερντογάν θα είναι η επαναφορά της θανατικής ποινής.

ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ παΝΔρεμένοι κι οι δυο.

Ο Ερντο(γ)άν καταδικάζει τη νοθεία στο δημοψήφισμα επειδή δεν του έδωσε 60% ΝΑΙ, όπως είχε παραγγείλει. Του συμπαραστέκονται τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας.

Έπεσε παράς για εξαγορές στο δημοψήφισμα της Τουρκίας; Έγιναν παρά-σποΝΔίες; Ο Ερντογάν φώναξε: “ΕΡΕ Γιουνάνηδες, εΝΔώ τουλάχιστον δεν ψήφισαν δέΝΔρα”.

Κυκλοφορούν φήμες στην Πειραιώς για κίνδυνο εκτόξευσης από την Τουρκία δημοψηφίσματος μικτού βεληνεκούς-κους.

Ο Κούλης ζητά κι αυτός να καταργηθεί και στην Ελλάδα ο θεσμός του πρωθυπουργού και η εκτελεστική εξουσία να περάσει στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος θα εκλέγεται από ανώτατο δικαστήριο αποτελούμενο από τον πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Θ' α-σκίσει όλα τα έΝΔικά μέσα που διαθέτει, όπως ΝΔιονύσιους Αρεοπαγίτες.

Επιτέλους ο Τσίπρας συμφώνησε σε πρόωρες εκλογές το 2020, όμως αν μια δημοσκόπηση βγάζει πρώτη τη ΝΔ και μια άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι οι εκλογές διαψεύδουν τις δημοσκοπήσεις, ποιος θα νικήσει; Η προπαγάΝΔα;

Νέα απαίτηση του ΔΝΤ: “Φόρους θα πληρώνουν μόνο οι φτωχοί απευθείας στους πλούσιους, όχι μέσω εφορίας κι αυτό για να ικανοποιηθεί η μόνιμη απαίτηση λιγότερο κράτος”. Από τη φοροσειρά των άΝΔειων μυαλών της λεωφόρου Ψυρεώς βγήκε σχετική ανακοίνωση και κάπου κρύφτηκε.

Καμαρωτά περνούν οι χρυσαβγάδες μας. “Περπατάμε με το πρωσικό βήμα της χήνας και κάνουμε την πάπια όταν πίνουν αίμα εργαζομένων, Ελλήνων ή ξένων, τ' αφεντικά μας”.

Προφητεία που έκρυψε επιμελώς ο Γέρων Πάει Ίσιος: “Θα επικρατήσει ο αθεϊσμός και δεν θα έχουμε πια ισλαμιστές”.

Ο Θεός είπε να φτιάξει κι αυτός χρυσά αβγά, αλλά του βγήκαν μαύρα. Ανέλαβαν τότε οι αβγανοί να τα σπάσουν, το έκαναν πριν πάνε να περάσουν τα σύνορα στη σκόπια των άλλων, αλλά από μέσα βγήκαν φίδια κολοβά. Οι άσπαστοι μαύροι χρυσαβγάδες και τα φίδια των σπασμένων ήταν τόσα πολλά αλλά και που δεν βρισκόταν αίθουσα δικαστηρίου να τους χωρέσει, γι' αυτό είπε στην τύφλα της η θεία η Δίκη με το μπουγαδοκόφινο να δικαστούν στο γήπεδο της ΑΕΚ, αφού με τη βοήθεια του Θεού Τροποποιητή σαχτεί.

Ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον. Η Πρωτομαγιά φέτος πέφτει Δευτέρα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Σημειώθηκε τζακ-ποτ στο ιδιωτικό γήπεδο Καραϊσκάκης, πρώην δημόσιο “Στάδιο Καραϊσκάκη”.  Ο Μαρινάκης δεν αναγνωρίζει τη νίκη της ΑΕΚ, οι καναλάρχες θεωρούν αντισυνταγματική την ήττα του Ολυμπιακού και η ΝΔ υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου με τον Βορείδη νυκτός ν' απαιτεί την παραίτηση του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο διαιτητής του αγώνα κάλεσε προληπτικά την πυροσβεστική έξω από το σπίτι του.
  • Νέα από την κάθαρση του ποντιακού πρωταθλήματος: Πιάστηκαν παράγοντες του Τραπεζουντιακού να στήνουν φιλικό παιχνίδι, αλλά παράγοντας του Σαμσουντιακού είχε προλάβει να εξαγοράσει τον διαιτητή.
Η πριγκίπισσα Αλεξία Μπακογιάννη - Ντόρας προβληματίζεται με πιθανή κράτηση κατ' οίκον Σ. Ξηρού ως 98% ανάπηρου, γιατί τον θεωρεί ικανό να διαπράξει εγκλήματα. “Και ο Κουρουμπλής είναι τυφλός και ασκεί καθήκοντα υπουργού”, μίλησε κι είπε. Συμφωνούμε μαζί της κατά 98%, διότι ο Κουρουμπλής ασκεί καθήκοντα υπουργού, άρα για έναν δεξιό εγκληματεί. Η 2% διαφωνία μας είναι ότι 1% ο Κουρουμπλής δεν είναι 98% ανάπηρος και 1%, δεν ασκεί κατ' οίκον καθήκοντα, άρα είναι πιο επικίνδυνος.

Τώρα με τις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε (όχι ο Κούλης) η Τερέζα Μέι ξαναβγάζουν κάποιοι άσχετοι την ηλιθιότητα, “Δεν είναι εκλεγμένη πρωθυπουργός”. Θυμίζουμε στους αφελείς ότι οι εκλογές γίνονται για την ανάδειξη βουλευτών που συγκροτούν Βουλή η οποία (με άλλα σώματα σε κάποιες χώρες) εγκρίνουν ή όχι κυβέρνηση, η οποία απολογείται εκεί και όχι αλλού. Οι κυβερνήσεις και οι πρωθυπουργοί δεν εκλέγονται απ' ευθείας από τον λαό. Όποιος διαφωνεί ας διαβάζει κάτι παραπάνω.
Πάνω απ' όλα υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: