8/3/17

ΝΔιαπραγματεύσεις γιοκ

Η ΝΔ δεν θα είχε κλείσει τη διαπραγμάτευση, θα είχε κλείσει την πόρτα στη διαπραγμάτευση.

Μετά από πολύνεκρες, συγνώμη, πολύωρες βιαπραγματεύσεις, φτάνουμε σε τεχνική συμφωνία προ των πυλών, συγνώμη, προ των τσεπών μας και μετά θα τη πυλοκολλήσουν. Πάμε και για πρόωρες τεχνικές εκλογές. Τεχνική παραίτηση της κυβέρνησης και άμεσες τεχνικές εκλογές ζήτησε ο Σώρρας. Η τρελή απαιτεί και ο Σώρρας στη Βουλή.

  • Καταιγίδα σήμερα, αλλά δεν βρέχει συμφωνία, ψιχαλίζει συμφωνία, για το βασανιστήριο της σταγόνας. 
  • Αμοιβαίες υποχωρήσεις για τη συμφωνία. Υποχωρούμε και εμείς, αλλά και εμείς.
  • Το ΔΝΤ είναι διαιτητής που παίρνει τη μπάλα και βάζει γκολ. Μετά, καλός τσαμπατζής και το ΔΝΤ, κάνει την κηδεία μας με ξένα κόλλυβα.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑ ΜΗ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΡΔΩΩΝ: Η κυβέρνηση φταίει που το ΔΝΤ αγρίεψε. Με κυβέρνηση δική μας ήταν ελεήμον αρνάκι.

Οι θεσμόαιμοι νεοφιλελέδες ΔουΝουΤόσποροι προτείνουν συνταγματική τροποποίηση σύμφωνα με την οποία καταργείται η κυβέρνηση. Στη θέση των υπουργείων οι ανεξάρτητες αρχές.

Οι Έλληνες εργοδότες είναι άχρηστοι σαν τον Κωνσταντάρα στην κόρη του τη σοσιαλίστρια. Έπρεπε να έρθει έξωθεν βοήθεια για να καταφέρουν να κόψουν μισθούς ασφαλιστικές εισφορές φόρους, εργασιακά δικαιώματα και ό,τι άλλο προκύψει.

Ο Κούλης θα μειώσει αισθητά τη φοροδιαφυγή καταργώντας τη φορολόγηση εργοδοτών και όλων όσοι έχουν υψηλά εισοδήματα. Οι φτωχοί δεν θα μπορούν να φοροδιαφύγουν, γιατί οι μισθοί τους θα κατατίθενται στην εφορία κι από κει ό,τι μείνει διανέμεται, αφού παρακρατηθεί φυσικά και η προκαταβολή φόρου.


Όταν λες ότι ο παιδόφιλος πρώην βουλευτής ΝΔ Γεωργιάδης γνώριζε τον Κούλη του οποίου διετέλεσε σύμβουλος, από παιδί τι εννοείς; (Δεν ομιλούμε περί του ΑδΌνειδος)

Η φέτα με ψήφους ΝΔ πήγε Καναδά. Πολύ μαλακή φέτα ρέει, ρους-φέτα. Πάμε για ρουσφέτια;

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
Τούι-τούι, τούι-τούι / του ΑδΌνειδος το χούι

Για το δημοψήφισμα στην Τουρκία τρέχουν τα υπουργεία Εξωτερικών Γερμανίας και Ελλάδας, το υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας και το υπουργείο Αμύνης της Ελλάδας. Για τις εκλογές σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία τρέχει το υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας. Ρε αδέρφια, πρέπει να οργανωθούμε.

Για τη Γουροβίζιον τι να πούμε; Ας πάτωνε η ΕΡΤ με ελληνικό τραγούδι κι όχι με απομίμηση αγγλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: