16/2/17

Ελλάς στα κάρβουνα

Σήμερα Τσικνοπέμπτη θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου και θα τα φάω κάρβουνο. Με λίγο λάχανο. Αύριο Τσικνοπαρασκευή καίμε σόδες στα κάρβουνα.

❒ Είναι προφανές ότι Μέρκελ και Σόιμπλε μας αφήνουν γεια. Εγώ όμως δεν μασάω, καταγγέλλω την Ευρώπη απ' όπου κι αν προέρχεται.

Άντε, να περιμένουμε να έρθει η Μέρκελ ή ο Σόιμπλε στην Αθήνα να μας αποκαλύψουν το πρόγραμμα του Κούλη που το κρατάει κρυφό από τον ελληνικό λαό.

❒ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος, είναι χωματόδρομος και πεζόδρομος, μην πούμε επιεικώς καρόδρομος ή και κατσικόδρομος, φυσικά αδιέξοδο.

❒ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καλοί μας ΝΔανειστές, κόφτε τα μέτρα γιατί θα φάτε πέτρα.

❒ Το σχέδιο β του Σόιμπολε για την Ελλάδα το υποστηρίζει πια μόνο ο Κούλης. Ούτε καν ο Σόιμπλε.

Ο Κούλης επέστρεψε από τη σύντομη αυτοεξορία του στο Βερολίνο και μας φέρνει τον Χριστοφοράκο. Το Μπαίρν αλλιώς για θα βρει: Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ο Χριστοφοράκος ώστε η βουλευτική ασυλία να του επιτρέπει να κυκλοφορεί στην πατρίδα του πατέρα του που μετά την κατοχή οι ναζιστές Γερμανοί τον πήραν μαζί τους και τον προστάτευσαν.

❒ Κούλη, στη Γαλλία θα βγει η Λεπέν, καλά πάμε;

Ο Κούλης δεν είναι σκιά του Σαμαρά. Έχει πολλές διαφορές μαζί του. Ο Κούλης, για παράδειγμα, θα κλείσει μόνο την ΕΡΤ1, όχι όπως ο Σαμαράς που έκλεισε όλες τις ΕΡΤ και το κανάλι της Βουλής και τα ξένα κανάλια που βγαίναν από συχνότητες της ΕΡΤ. 

❒ Η Φώφη τον κορόιδεψε τον ΓΑΠ. Του υποσχέθηκε ότι θα τον κατεβάσει στη Γάμα Αθηνών.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Δηλαδή όταν απεργούν οι εφοριακοί γίνεται φοροδιαφυγή;


-Κλείσαμε και σας περιμένουμε.
-Πού;
-Στον ΟΑΕΔ.


❒ Γιατί μας ενημερώνουν για την τιμή βαρελιού πετρελαίου, αφού δεν μας φτάνουν τα λεφτά για τόσο μεγάλη ποσότητα;

Πώς; Ο Τραμπ έχει και υπουργούς; Παραξενεύτηκα, όπως κι όταν έμαθα ότι στην Ελλάδα έχουμε υπουργό Δημόσιας Τάξης. (Δε λέμε ΠΡΟστασίας του ΠΟλίτη, είναι αστείο που ξεφτιλίζει το ΠΡΟΠΟ)

❒ Αισιοδοξείτε. Δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε γι’ άλλους τσάμπα. Απαισιόδοξος είναι ένας αισιόδοξος με πείρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: