9/1/17

Πάγοf

Η ΝΔ καταγγέλλει την κυβέρνηση που -σύμφωνα με ανακ(τ)οίνωση- κατάργησε ακόμα και τις Αλκυονίδες ημέρες.

❒    Πράγματι, όταν σου λένε να μη βγεις στην εθνική οδό κι εσύ βγαίνεις φταίει η κακή διαπραγμάτευση με τους ΝΔαν€ιστές των λαών. Όταν ακινητοποιείσαι στην εθνική οδό για ώρες και διαπιστώνεις ότι αμέλησες και δεν έχεις γεμάτο ρεζερβουάρ ώστε να δουλεύει η μηχανή και το καλοριφέρ, τότε φταίει η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ.

Οι καναλάρχες απαιτούν να εξαιρεθούν από το πόθεν έσχες, όχι επειδή έχουν κάτι να κρύψουν αυτοί οι βαθύπλουτοι Έλληνες που διαθέτουν κανάλια, το κάνουν για εθνικούς λόγους. Αν ήταν πρωθυπουργός ο Κούλης θα μας προφύλασσε εθνικά να μη μάθουν οι εχθροί μας τον πλούτο συμπατριωτών μας που δεν ξέρουν τι έχουν.

❒    Πρεμιέρα χειμερινών εκπτώσεων σήμερα. Πρωταθλητές με 90% μείωση τιμής, σχεδόν χάρισμα, τα καταστήματα που πωλούν παγάκια, μαζί και το κατάστημα.

Σημαντικές πωλήσεις σημειώνουν τα σώβρακα. Κωδικός: “Δεν θα μας πάρουν κι αυτά”.


Πράγματι, οι φωτιές δεν ζεσταίνουν. Μην ξεχνάμε και ο πάγος καίει.

❒    Νεοφιλελέ όρος άρτι αφιχθείς: “Παρένθεση της αξιολόγησης”.

Στη σύνοδο της 26ης Ιανουαρίου θα στριμώξει ο Σόιμοπλε την Ελλάδα προς παραδειγματισμόν για να φοβηθεί η Ιταλία. Ο Κούλης και οι ακόλουθοί του (οι υπάΚουλοι) Φώφη, Σταύρος με ποιον θα είναι;

❒    Η Ελλάδα  είναι απαραίτητη στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι (λέγεται και “γάμιεσθαι”) Πάντα χρειάζεται ένας μαλάκας που τηρεί τις συμφωνίες που δεν τηρούν άλλοι.
  • Η Ευρώπη που ονειρευόμουν είχε στο πικ-απ, μεταξύ άλλων, τη Νάνα Μούσχουρη, τον Ντέμη Ρούσο, τη Βίκυ Λέανδρος, τον Ανταμό, τον Τζόνι Χαλιντέι. Στη μεγάλη οθόνη είχε τη Μπριζίτ Μπαρντό, τον Αλέν Ντελόν, την Κατρίν Ντενέβ, τον Ιβ Μοντάν, τη Σοφία Λόρεν, τον Ζαν Πολ Μπελμοντό, την Ορνέλα Μούτι και πόσους άλλους. 
  • Ήξερα τον πρόεδρο, πρωθυπουργό, υπουργό Εξωτερικών μιας χώρας, αλλά ποτέ τον υπουργό Οικονομικών. 
  • Στις εξωτερικές ειδήσεις άκουγα για ταξίδια στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Μαδρίτη, στη Ρώμη, στη Βιέννη, στο Μόντε Κάρλο, δε θυμάμαι τις Βρυξέλλες, ούτε το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: