17/1/17

ΔΝΤραμπ

Από τις μετεμφυλιακές Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, περάσαμε στις άλλες τρεις αδερφές, Εξουσία-Τράπεζα-Τηλεόραση.

❒  Φτάσαμε στα όρια της τραπεζοκαπηλίας.

Η ΝΔ δέχεται τις προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας, δέχεται την απόφασή του, αλλά όχι την έκδοσή της. (Τη λένε και καθαρογράφηση)

❒  Βάσανο ο κίνδυνος μη αξιολόγησης για Κούλη. Αναστενάζει και ξυπνάει, κλαίει και ροχαλίζει. Αν δεν χρεοκοπήσει ο Τσίπρας την Ελλάδα ο Κούλης δεν έχει καν πολιτικό παρόν.

Δεν τους βγαίνει καλά. Ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός υποσχόταν εκλογές το 2016 και το απαίτησε ο Κούλης, αλλά από τον Τσίπρα που δεν το είχε υποσχεθεί. 

❒  ΝουΔού / και Χούντα /και Σαμαροκρατία / η ΠολΑν δεν τελείωσε το 2003.

Την Κυριακή το απόγευμα έχουμε στο Μοσχάτο την κοπή του φλουριού της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ. Θα παρευρεθούν Ποτά Μη, ΠΑΣΟΚ, Μπένι και άλλοι γερμανονοούντες,

❒  Άμα διαπραγματεύεσαι καλή τη ευρω-πίστει τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις; Όταν ακούς άσχημα λόγια από τους ευρωγραφειοκράτες κάτι κακό σου ετοιμάζουν. Όταν ακούς καλά λόγια στο έχουν έτοιμο. Διάλεξε το τρίτο:


Ναι, ξέρω. Να που η Χρυσή Αυγή άρχισε να σοβαρεύεται, Μπάμπη.

❒  Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ και η αφίσα.

Ο Βενιζέλος, αντί να του πει ευχαριστώ που έφτιαξε το ΚιΔηΣο, απαιτεί από τον ΓΑΠ να ζητήσει συγνώμη. Ρε Βαγγέλα, δε σε βλέπω καλά, γιατί και από τον αθώο Άκη απαιτούσες να ζητήσουν συγνώμη και μετά κλείστηκε φυλακή.

Όπου ΠΑΣΟΚ πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει. Νέο σύνθημα: Μαζί σου, Γερμανέα, για μιαν Ευρώπη νέα.

❒  Ο Βενιζέλος σωστά έκανε τα λάθη του ΓΑΠ, του Σαμαρά κι ετοιμάζεται τώρα να κάνει και τα λάθη του Κούλη.

ΝΑΤΟ σημαίνει Ελλάδα πουλημένη. Δάνεια σημαίνει Ελλάδα αγορασμένη.

❒  Δεν βρέθηκε ακόμα ο τάφος του Μεγαλέξανδρου.

Όμως γιατί είναι τόσο φοβερό να βρεθεί ο τάφος του Μεγαλέξανδρου; Μήπως κάτω από τις σημερινές συνθήκες είναι καλύτερο να βρούμε πού στο διάολο είναι θαμμένος ο θησαυρός του Αλή Πασά;

❒  Πάνε και τα Χριστούγεννα. Πάμε τώρα για του αγίου Βγαλεντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: