8/1/17

ΜΕΓΚΑ και ΔΟΛ στο ΔΝΤ

Η ιερά αρχιεπισκοπή περιχώρων ξεκινά έρανο για την πληρωμή των στελεχών του επίσης ιερού και οσίου ΜΕΓΚΑ.


❒    Από το ΜΕΓΚΑ σκέφτονται να στήσουν τηλεμαραθώνιο ώστε να μαζέψουν ένα σεβαστό ποσό για να πληρωθεί εις το ακέραιο κάθε ηθοποιός που σημαίνει φως-νερό-τηλέφωνο, ενοίκια. Θα κυκλοφορήσουν και κουπόνια ενίσχυσης, όπως και εισιτήρια που θα πωλούν για χειμερινό φεστιβάλ νεολαίας που θα διοργανώσουν στο Άλσος Βεΐκου. Κεντρικό σύστημα “Δώστε και σώστε.”


Όλα τα υψηλά στελέχη και φίρμες του ΜΕΓΚΑ κυκλοφορούν σε εξώφυλλο περιοδικού με τίτλο, ¨Είμαστε όλοι πρόσφυγες, σταθείτε αλληλέγγυοι στον πόνο μας.” Το υπόλοιπο περιοδικό αρνήθηκε να κυκλοφορήσει μαζί τους. 

❒    Αφιερωμένο εξαιρετικά στον κυρ-Σταύρο Ψυχιάρη: “Άσ' τα τα Ιμαλάια, ανακατωμένα /  άσ' τα να δανείζονται στην τρελή νοτιά.”

Και τώρα, παρακαλώ απομακρύνετε τα παιδιά κι ετοιμαστείτε καταλλήλως για ένα τρομερό αστείο, φοβερό αστείο, άπαιχτο, άπουλο: ΜΕΓΚΑ τρέμουλο. Ποιος τρέμει; (Μπου-χα-χα-χα, πώς τα λέω, α' στο καλό, γελάσαμε και σήμερα)

❒    Νέο ΔΣ στο ΜΕΓΚΑ διορίζουν οι δανειστές τραπεζικοί θεσμοί. Οι ιδιοκτήτες σκέφτονται σοβαρά να προσφύγουν στο ΔΝΤ για βοήθεια με τα επακόλουθα μνημόνια φυσικά, που θα επιβάλουν για παράδειγμα ανώτατο μισθό 400 € και συνεχείς αξιολογήσεις προαπαιτούμενες για εκταμίευση κάθε δόσης. Ας πούμε, γιατί υπερβήκατε κατά δώσατε 500 € τον προϋπολογισμό στο γύρισμα του 14ου επεισοδίου του κάθε σίριαλ; “Χρειάστηκε εξωτερικό γύρισμα σε μία γέφυρα, κύριε θεσμέ”. Ο θεσμός όμως αμείλικτος: “Δεν το δέχομαι, για τιμωρία κόψε δέκα ένσημα το μήνα από τους τεχνικούς”.

Μικρομέτοχοι του ΜΕΓΚΑ με μετοχές αξίας μέχρι 170 €, όση και η τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου διοργανώνουν για ενίσχυση το Πρώτο Φεστιβάλ ΜΕΓΚΑ-Οδηγητή (Φύρερ) στο Άλσος Εκάλης.


❒    Αύριο θ' ακούμε: “Συνάντηση με εκπροσώπους των θεσμών έχουν τα μέλη του ΔΣ του ΜΕΓΚΑ”.

Να τους χαίρονται οι ευρωφιλελέδες που για να υπερβεί η χώρα μας της κρίση χρέους πρέπει, λένε, να στηριχθεί σε αυτούς που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά.

❒    Όταν οι πλουσιότεροι Έλληνες έχουν ένα κανάλι που το κυνηγάνε οι τράπεζες για χρέη τι εμπιστοσύνη να έχουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία;

Ο νους μου πετά στα χρυσά χρόνια Σαμαρά-Βενιζέλου ΜΕΓΑϊδουρινή υπομονή. Τελευταίο ενημερωτικό σκίρτημα του καναλιού ήταν που τάχθηκε με τη μεριά των εργαζόμενων. Δίκιο είναι το ΜΕΓΚΑ του εργάτη.


❒    Από τα λοιπά συστημικά κανάλια διάφοροι ιδιώτες συνεχίζουν και πετούν κοτσάνες, μια στο καρφί και μια στο πέτα το.

Επανάληψη και δελτίων ειδήσεων απαιτούν εκατομμύρια συγγενείς των παρουσιαστών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: