7/1/17

Νεοφιλελέρες

Ποτέ δεν ανησύχησα με Κούλη πρόεδρο της ΝΔ. Οι νεοδημοκράτες θα έπρεπε ν' ανησυχούν.

❒   Ο Βενιζέλος σκέφτεται να φύγει από το ΠΑΣΟΚ και να πάει στον Κούλη, δηλαδή σκέφτεται να την Κουλέψει. Ο Κούλης πιστεύει ότι με αυτό που έκανε έχει και την πίτα ολόκληρη και τον Μπένι χορτάτο. Ρε, Κούλη, πώς θα αντέξει η ΝΔ το πολιτικό βάρος Βενιζέλου; Μη φοβάσαι, Κούλη, δεν κινδυνεύεις να γίνεις πρωθυπουργός.

Δε μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντιπολίτευση, γιατί τότε θα είχαμε και καλύτερη διαιτησία στο ποδόσφαιρο, δηλαδή βαρύ πλήγμα κατά του στοιχήματος.

❒   Οι ΝΔαν€ισταί ζητούν να φορολογούνται περισσότερο οι φτωχοί και ακόμα λιγότερο οι πλούσιοι. Ναι σωστά, αν φορολογήσουμε τους μεγαλοεπιχειρηματίες θα φύγουν από την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα φεύγουν αφορολόγητοι, με αγάπη δηλαδή για την πατρίδα, μην το χαλάσουμε αυτό και χαλάμε καρδιές.
 
Η πορτογαλική κυβέρνηση χαλάει την πιάτσα και παρά τη θέληση των ευρωφιλελέδων αύξησε  τον κατώτερο μισθό στη χώρα, προχώρησε σε φοροελαφρύνσεις φτωχών και άλλα άσ' τα να πάνε. Πώς θα ζήσει ο Μπούκλης σ' αυτή τη χώρα, ρεεεεε!

❒   Από τις μη ιστορίες του κυρίου Κόινερ: Στην εποχή της φούσκας η δουλειά μου με κρατούσε μακριά από το σπίτι. Παραπονιόταν το σπίτι δηλαδή. Έχασα τη δουλειά και κλείστηκα στο σπίτι. Παραπονέθηκε η δουλειά μου. Έχασα και το σπίτι, αλλά δεν κλείστηκα στη δουλειά που έχασα και δεν παραπονέθηκε κανείς.

Πόλεμος είναι μια σεξουαλική στάση της οικονομίας στην πολιτική.

❒   Πού η εποχή που ανησυχούσα μη με κλέψουν στο πετρέλαιο θέρμανσης! Τώρα ανησυχώ μη μου ανοίξουν κλέφτες το ντεπόζιτο και δε βρουν τίποτα μέσα.

Πού η εποχή που η Άλφα Τράπεζα Πίστεως μεταφραζόταν σε “Πρώτο Τραπέζι Πίστα”!...

❒   Κάποτε ο φτωχός χαιρόταν όταν έκλεβε την εφορία. Τώρα στην Χρεοκώσταινα καμαρώνει άμα καταφέρει να πληρώσει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: