20/12/16

Τι Ψυχάρ θα παραδώσεις, μωρή;

Δεν με πειράζει τόσο το ΔΟΛιο κλείσιμο. Πιο πολύ με ανησυχεί το κλείσιμο του Κήρυκα Χανίων, που ήταν το ΔΟΛωμα για το τελειωτικό χτύπημα της ελεύθερης δημοσιογραφίας.

❒   Τα ΝΕΑ τα κλείνουν οι 60 ΣΥΡΙΖΑίοι δημοσιογράφοι τους και θα βγάλουν μόνοι τους την ¨Εφημερίδα των Εξηντακτών”, σε ΔΟΛιά να βρισκόμαστε.

Οι αριστερέοι χαίρονται και φωνάζουν στους δρόμους: “Ου ΒΗΜΑ / ου ΝΕΑ / για μιαν Ελλάδα νέα”.

❒   Η τρελή άνοδος του ΔΟΛαρίου έκλεισε τον ΔΟΛ.

Ψυχάρης και υιοί σκέφτονται να μεταφέρουν την έδρα των έντυπων και του ραδιοφωνικού σταθμού τους στη Βουλγαρία, αλλά αργότερα, γιατί τώρα κάνει πολύ κρύο εκεί.

❒   Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήτανε προπαγανδιστικά ΔΟΛεμένες, την είχανε ΔΟΛέψει μια χαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει την Ελλάδα. Από την ώρα που πήρε αυτός την κυβέρνηση αποκρατικοποίησε τον ΔΟΛ και δεν βρήκε “επενδυτή”, καλό χριστιανό ή καλό μαλάκα, να αναλάβει τα χρέη του και να τον ξαναδώσει στους Ψυχάρηδες. Ποιος ο ξένος επενδυτής; Το γερμανικό κράτος, ας πούμε.

Πόσο πετυχημένος επιχειρηματίας θεωρείται ο Ψυχάρης; Πολύ πετυχημένος, γιατί κατάφερε να μην πληρώνει τίποτα σε κανέναν εδώ και πολλά χρόνια.

❒   ΔΟΛιοφθορείς όλοι. Από τη μια η Digea αρνείται να μεγαλώσει ο αριθμός των τηλεοπτικών καναλιών, από την άλλη οι τράπεζες που μειώνουν τον αριθμό εφημερίδων, περιοδικών και ραδιοσταθμών.

Όταν έκλεινε η Ελευθεροτυπία δεν έφταιγε η τότε κυβέρνηση γιατί δεν ήταν αριστερή.

❒   Οι κομμουνισταί κυριαρχούν. Μια ο Μαρινόπουλος, δυο ο ΔΟΛ, πέφτουν ένα-ένα τα κάστρα του καπιταλισμού. Αίσχος στην Ελλάδα, πάμε έξω:

-Όταν ορμήσει ένα πολωνέζικο τρελό φορτηγό και θερίσει ανθρώπους τι κάνουμε;
-Πιάνουμε έναν Πακιστανό, τα ρίχνουμε όλα στους μετανάστες και μετά του ζητάμε συγνώμη και τον αφήνουμε με τη ρετσινιά.


Ναι, ναι, οι μουσουλμάνοι φταίνε για όλα. Πρέπει να τους κυνηγήσουμε και αυτό θα έχει αποτέλεσμα. Όσο απ οτελεσματικοί ήταν οι διωγμοί των χριστιανών από τους Ρωμαίους. Κατάφεραν και έκαναν τη θρησκεία αυτή κυρίαρχη στη Γη.

❒   Κάποτε έφταιγαν οι Εβραίοι. Ευτυχώς που τους κυνήγησαν και σήμερα είναι άρχοντες σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Ναι, ναι, η καταστολή είναι η μοναδική λύση. Όσο τα κατάφερε ο Ερντογάν που με τόσα αστυνομικά μέτρα κατάφερε να σκοτώσουν πρεσβευτή και μάλιστα της Ρωσίας. Τον βασικότερο στόχο των ισλαμιστών δεν κατάφεραν να προστατεύσουν.

❒   ΞΑΝΑΛΥΣΗ

Η ΝΔ ψηφίζει την αναστολή αύξησης ΦΠΑ στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, αδιαφορεί για την αντίθετη θέση του Σόιμπλε. Το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους άλλωστε δεν το υπερψήφισε η ΝΔ όχι επειδή ο Κούλης άκουσε τις ανησυχίες του Σόιμπλε για την καταστροφή της Ευρώπης που θα φέρει η καταβολή του. Ο Κούλης άλλαξε θέση από το αρχικό “Ναι” (που συνηθίζει αλλού) επειδή το βοήθημα δεν έπιανε καμία από τις τρεις παχυλές συντάξεις του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: