5/10/16

Εκλο-Yes ή Εκλο-Νο;

Κούλη, όχι εκλογές, θα ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑς. Είμαι σίγουρος, γι' αυτό απέσυρα τις καταθέσεις μου από την εισαγγελία.

❒  Τίτλος που ήρθε δεύτερος: “Εκλο-Yes, εκλο-No, εκλόγια-λόγια-λόγια”.

Οι γυναίκες θα δώσουν τη νίκη στον Κούλη του ΔΝΤ.

"Πιθανή κυβέρνηση ΝΔ θα αποτελέσει παρένθεση", δήλωσε ο ΕΡΤαγματάρχης. 

Την παραίτηση της Εθνικής Αντίστασης από την Ελληνική Ιστορία ζήτησε ο Βορίδης. Τέσσερις ψυχίατροι απειλούν να πέσουν από πέντε ταράτσες του Κωλονακίου.

❒  Ο Βαγγέλης Βενιζέλος υποβάλλει μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ για το χαμηλό ποσοστό που σημειώνει στην τελευταία δημοσκόπηση επικαλούμενος άρνηση παροχής υπηρεσιών.

ΚΙΝημα Αλλαγής το νέο κόμμα του ΓΑΠ. Κεντρικό σύνθημα "Γιώργο ξεκίνα σε θέλει όλη η Κίνα".

❒  Άρχισε η κυνηγετική περίοδος. Η ΝΔ χτύπησε ένα πρώην στέλεχος του Λεβέντη. Σα να λέμε μετά το κυνήγι αγοράζω μπεκάτσα από χασάπικο.

Περίοδος κυνηγιού και κυνηκόρης.



Γιατί να βγει η ΝΔ;

Γιατί ΝΔ, αφού υπάρχουν σαφή δείγματα ότι μειώνεται η ανεργία νέων γυναικών επιστημόνων;


ΑΝΗΣΥΧΩ
Το ΔΝΤ προβλέπει ρυθμό ανάπτυξης 2,8% το 2017, ενώ εκτιμά ότι και η φετινή χρονιά θα κλείσει με οριακή αύξηση του ΑΕΠ, της τάξης του 0,1%. Πάντα κάνουν λανθασμένες προβλέψεις που τελικά παραδέχονται και μας κάνουν πλάκα. Ελπίζω τώρα να παραδεχτούν και μια σωστή πρόβλεψη.

Η αλήθεια είναι μία: το μάθημα των Θρησκευτικών το χρειαζόμαστε μόνο για ν' ανεβάζει το μέσο όρο μας. Όλοι από 18 μέχρι 20 παίρναμε κι ας μην υπήρχε Θεός. (τότε και τώρα)


❒  Μετά τις δηλώσεις Ιερώνυμου με διαγραφή της Αγίας Λαύρας από το 1821 απειλεί ο Φίλης, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά στην Ελληνική Επανάσταση για να τη σβήσει. Οπλαρχηγοί του είπαν να ψάξει στον οντά του τοπικού αγά.

ΑΠΟ ΡΟ

Ρε, γιατί να μην πληρώνουν φόρο οι Μητροπόλεις; Πλούσιοι επιχειρηματίες είναι; έχουν οφσόρ; Συχνάζουν στα σκυλάδικα; έχουν θαλασσοδάνεια; Έχουν φίλους υπουργούς επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;

-Τα κομματικά δάνεια εντάσσονται στα επιχειρηματικά.
-Και τα επιχειρήματά τους δανεικά είναι.


-Μπαμπά, τα μεγάλα θαλασσοδάνεια λέγονται ωκεανοδάνεια;
-Σκάσε.


Γιατί να μην βάλει λουκέτο ο Ψυχάρης στον ΔΟΛ; Αφού ο ίδιος, τα παιδιά του και οι κολλητοί του είναι εξασφαλισμένοι οικονομικά εφ' όρου ζωής. Να μην κλείσει ο ΔΟΛ επειδή θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις; Και τι έγινε; Θα μείνουν απλήρωτοι χιλιάδες εργαζόμενοι, θα μείνουν φεσωμένοι προμηθευτές και λοιποί συνεργάτες, θα χάσει το κράτος φόρους, οι τράπεζες θα αρπάξουν από το κράτος, από τους (φτωχούς) φορολογούμενους τα θαλασσοδάνεια.... Ελλάδα έχουμε, ρε, γιατί να μην κλείσει ο ΔΟΛ με αυτό τον τρόπο;
 
❒  Ο Κούλης το καβάλησε το Ποτάμι. Για την ανάπτυξη ο Κούλης δεν προτείνει πλαν μπι, αλλά Ραν-Ταν-Πλαν μπι. Το τρίτο μνημόνιο είναι σχέδιο γάμα τα.

-Πώς θα λέμε την έξοδο από τα μνημόνια;
-Sexit;


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ούτε η καταστροφή του κόσμου έσωσε να έρθει. Τίποτα δεν έρχεται πια. Μόνο λογαριασμοί.

Ποιο Νόμπελ θα πάρει ο Κούλης;


Τι να λέμε τώρα, κουμπάρε μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: