3/10/16

Τόσκαρ Χημικών Εφέ

ΕΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ.
Η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει καμία σχέση με τη Δημόσια Τάξη, ούτε φυσικά με την Προστασία του (μη εύπορου) Πολίτη. Γι' αυτό λέμε υπουργός Αστυνομίας και πολύ του είναι. Θα το καταλάβει, γιατί ακολουθούν χειρότερα

❒  Όταν τη μια μέρα ο πρωθυπουργός τιμά έμπρακτα την Εθνική Αντίσταση παραδίδοντας στο Δήμο Καισαριανής το Σκοπευτήριο και την αμέσως επόμενη μέρα οι αστυνομικοί ρίχνουν χημικά σε συνταξιούχους στην Ηρώδου Αττικού – Βασιλίσσης Σοφίας τι καταλαβαίνουμε; Ότι η Αστυνομία είναι ο πολυτιμότερος αντίπαλος της Δεξιάς.

Τι πα να πει ότι ο Τόσκας αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη; Πόσο ωραίο είναι που είπε ότι η Αστυνομία δεν θα ξαναρίξει δακρυγόνα σε εργαζόμενους και συνταξιούχους; Γιατί να ρίχνει σε φοιτητές και μαθητές ή άνεργους; Ποιανού ιδέα ήταν αυτή η ηλίθια απαγόρευση; 


❒  Ευτυχώς έχουμε και την εύθυμη πλευρά των γεγονότων: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καταδικάζουν την χρήση χημικών όταν στο ίδιο σημείο η κυβέρνησή τους έκανε το ίδιο στους ίδιους και μάλιστα μια φορά εναντίον προσωπικά του Μανώλη Γλέζου.

Δεν κατάλαβα, τι σόι πολιτική συνείδηση έχει αυτός ο τύπος, που από το πουθενά έγινε υπουργός Αστυνομίας, δηλαδή τίποτα. Πόσο άσχετος είναι; Δεν του είπε ποτέ κανείς σε ποια πολιτική πτέρυγα ανήκει το πρώτο κόμμα στις τελευταίες εκλογές; Πόσο έξυπνος είναι που δε μπορεί να το πάρει είδηση μόνος του; Έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός για να πάρει είδηση ότι η Αστυνομία του κάτι δεν έκανε καλά; Και φυσικά ο ικανότατος διατάξει ΕΔΕ (μπου-χα-χα) και προέβη στην ηλίθια απαγόρευση εναντίον εργαζομένων και συνταξιούχων μόνο. 

❒  Πόσο γάτα είναι; Την προηγούμενη των παραπάνω ημέρα αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας συλλαμβάνουν ανήλικους Σύρους και κάποιους ενήλικους και τους υποβάλλουν σε ψυχολογικά βασανιστήρια επειδή βρήκαν πάνω τους πλαστικά παιχνίδια όπλα. Και οι αστυνομικοί δεν κατάλαβαν ούτε όταν τους εξήγησαν ότι είναι θίασος και πηγαίνουν σε θεατρική παράσταση για τον πόλεμο στη Συρία. Το καταγγέλλουν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση στη Βουλή και βγαίνει ο Τόσκας και λέει ο πανέξυπνος, “Μα γιατί ό,τι λένε το πιστεύετε;”  Ήρθε μέχρι και η Διεθνής Αμνηστία και πάλι ο Τόσκας δεν κατάλαβε τίποτα. Δε πήγε το μυαλό του ότι αυτά έγιναν στο ”αθώο” χτυπημένο από παντού τμήμα Ομονοίας, που δεν βασανίζει Έλληνες, αλλά δεν αφήνει αβασάνιστους Ασιάτες και Αφρικανούς που πέφτουν στα χέρια του.

Ο Τόσκας απέδειξε ότι δεν είναι μαλάκας, γιατί πολύ του πέφτει αυτός ο φιλικός χαρακτηρισμός. Απορούμε τι θα κάνει αύριο αυτός ο απίθανα κακός επιθεωρητής Κλουζό.


❒  Από πού κι ως πού υπουργός Αστυνομίας πρέπει να είναι παλιοΠΑΣΟΚος και όχι παλαιοκομμουνιστής του ΣΥΡΙΖΑ; Για να τα έχει καλά με τους αστυνομικούς; Μα μόνο αυτό δεν πρέπει να κάνει, αφού αυτούς πρέπει ν' αλλάξει. Αν τον υπουργός τους δεν τον σιχαίνονται οι αστυνομικοί τότε δεν θ' αλλάξει τίποτα.

Από δω και μπρος όποτε βλέπω αστυνομική στολή όρθια και γεμάτη θα φωνάζω τον προϊστάμενο να πάρει πολιτική ευθύνη: “Τό-σκα-Τό-σκα-Τό-σκα-τό”. (Όπως και επί Χούντας είχαμε πρέσβη των ΗΠΑ έναν Τά-σκα) 

❒  Από την άλλη η ΝΔ στο χαβά της, ζητά επειγόντως πρόωρες δημοσκοπήσεις. Ο Θεοδωρικάκος, που ως δημο(σ)κόπος προέβλεπε νίκη της ΝΔ το 2015, για την αυτοδυναμία ζητά στα τρία κόρνερ πέναλτι.

Στην πρώην χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού Ουγγαρία το δημοψήφισμα για τους φράκτες κατά των προσφύγων βγήκε άκυρο αφού δεν συγκέντρωσε συμμετοχή 50% +1 του εκλογικού σώματος, (ούτε καν 40%) όμως σε όσους ψήφισαν το ΝΑΙ πήρε πάνω από 98%. (Πολύ σωστά η δημοκρατική αντιπολίτευση ζήτησε αποχή, γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι θέμα δημοψηφίσματος)

❒  Τι εννοεί ο Λοβέρδος ότι ο διαγωνισμός για τις άδειες ήταν στημένος; Δηλαδή το έστησε η κυβέρνηση για να πάρουν άδειες ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Μαρινάκης και ο Καλογρίτσας ή ο Σαββίδης; Πίνει κάτι στο χάιδεμα του μπάτη; (ποίησις)

ΒΑΣΙΚΑ
Ο Τσίπρας παρέδωσε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής και την ιστορία του στον Δήμο. Αν προλάβαιναν Σαμαράς-Βενιζέλος πού θα το είχαν παραδώσει;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Τρομερό πλεονέκτημα του Τραμπ(ούκου) αποδεικνύεται πετυχημένος φοροφυγάς. Ως γνωστόν οι Αμερικανοί θέλουν πρόεδρο πιο βλάκα από τους ίδιους και να τους δικαιώνει σε όσα ως Αμερικανάκια ονειρεύονται να πετύχουν.

Στο παιχνίδι με τη Βέροια ακυρώθηκε καθαρό γκολ του ΠΑΟΚ ως οφσάιντ. Δε μ' ενδιαφέρει αν είχε δόλο ο βοηθός διαιτητή, δε χρειάζεται να το ψάξουμε, αφού απέδειξε ότι είναι ανίκανος. Τέτοια λάθη τα κάνουν όσοι φεύγουν άπαξ διά παντός. Όμως ο ΠΑΟΚ γιατί δεν έβαλε άλλα γκολ;

❒  Η ΑΕΚ έχασε από τον Ολυμπιακό γιατί είχε πρόβλημα στον δικέφαλο. Οι παίκτες της δεν είχαν αυτοπεπίθεση και τότε δεν ξέρεις τον Αμηνά που σου 'κανε το γκολ σου να.

-Πότε τα σχολεία θ' απαλλαγούν από την επιβολή γνώμης των ρασοφόρων;
-Πότε των πότων.


Τίτλος που ήρθε δεύτερος: “Εγκλήματα ασύλου”. (Στην Ουγγαρία και στις υπόλοιπες συντρόφισσες χώρες της ΕΕ)

❒  Μετά την παραίτηση Σάντσες η Ισπανία είναι μια χαρά χώρα. Δεν έχει ούτε πρωθυπουργό, ούτε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: