18/10/16

Μη εκλογές κίΝΔυνος

Μόνη ελπίδα του Κούλη μήπως και βγει πρωθυπουργός είναι να γίνουν εκλογές τώρα. Πόσο έξυπνο είναι όμως να ζητά να του κάνει αυτή τη χάρη ο Τσίπρας;

❒  Ο Κούλης επιμένει ότι το δάνειο της ΝΔ από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν εξυπηρετούμενος, “Γι' αυτό άλλωστε”, όπως μας εξηγεί ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ, “το καταγγέλλει η τράπεζα, που κερδίζει από μη εξυπηρετούμενα δάνεια”.

Το Νόμπελ Ηλιθιότητας είναι κοντά. Αρκεί να βάλουμε πρωθυπουργό μας τον Τρίπτυχο Κούλη Μητσοτάκη Τζούνιορ.

 Ο τυπάκος εκτίει ισόβια για υπεξαίρεση άνω του ενός εκατομμυρίου € από τον Δήμο Ξάνθης. Χαρείτε τον.

Ποιο βρετανικό είπες πανεπιστήμιο έδωσε δικτατορικό, σόρι, διδακτορικό στα χέρια του Αδ-Όνειδος; Το Ασμπέτε; Ή το Νόουας Μπέτερ;


Το καλύτερο που έβγαλε η επιτροπή της Βουλής για τον δανεισμό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΜΜΕ είναι ότι Λοβέρδος και Βορίδης είναι υπερασπιστές καναλαρχών και τραπεζιτών. Η εξυπνάδα δεν συχνάζει εκεί κοντά, τους αποφεύγει και, κατά τη γνώμη μας, καλά κάνει.

❒  Η ΠΟΣΠΕΡΤ απ' τα παλιά δεν απέτρεψε την προσωρινή άμεση πρόσληψη (με ανάθεση έργου) 51 απαραίτητων στην ΕΡΤ συνεργατών, όπως  μεταφραστής νοηματικής γλώσσας, παρουσιαστής του δελτίου καιρού, ανταποκριτές στη Μόσχα, στο Παρίσι και στη Ρώμη. έμπειροι γραφίστες, χειριστές γεννητριών χαρακτήρων, μοντέρ και ηχολήπτες. Οποιοδήποτε σχόλιο θα χαλάσει τη γελοιότητα.

Αν επιμένετε, ΕΔΩ

❒  Παλιά δανειζόσουν χρήματα από τράπεζες μόνο αν μπορούσες ν' αποδείξεις ότι δεν τα χρειάζεσαι. Τώρα πρέπει ν' αποδείξεις και ότι δεν θα τα γυρίσεις πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: