15/10/16

Δεύτερη αξιομολόγηση

Ο Κουμουτσάκος πριν από λίγο κατήγγειλε τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Θα τον έβλεπα σε σποτ που διαφημίζει παραισθησιογόνα.

❒  Θυμίζουμε, κάποτε εκ του Αδ-Όνειδος Γεωργιάδου  εκσφενδονίστηκε πρόταση κατάργησης του Συμβουλίου Επικρατείας. Τώρα την τρώει κατακέφαλα ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ Κούλης.

Ο Παππάς το ξέρει το παιχνίδι. Βγάζει τροπολογία που κλείνει σε 5 μόνο μέρες τα κανάλια που δεν πήραν άδεια και αφήνει περιθώριο για έκπτωση της Digea αν παρέχει στο δίκτυο πρόγραμμα μη αδειούχου. Μετά αποσύρει προσωρινά την τροπολογία μέχρι την τελευταία συνεννόηση για συγκρότηση του ΕΣΡ. Έτσι γίνονται οι εκβιασμοί αφοπλίζοντας τον εκβιαζόμενο.


-Τι είναι το ΕΣΡ;
-Ένα Συμβούλιο, Ρε.
 

Για το Νόμπελ Λογοτεχνίας συγχαρητήρια στον Μπομπ Ντύλαν έστειλαν ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μάρκος Βαμβακάρης και πολλοί άλλοι, αλλά όχι ο Τζιμ Μόρισον.

❒  Σαλμάν Ρουσντί: «Από τον Όμηρο μέχρι τον Φαΐζ Αχμάντ, το τραγούδι κι η ποίηση είναι στενά συνδεδεμένα, κι ο Ντίλαν είναι κληρονόμος αυτής της παράδοσης βάρδων».

Και στην Ελλάδα υπάρχει διχασμός επί του θέματος. Άλλοι γράφουν Ντύλαν κι άλλοι Ντίλαν.


❒  Στο λάτιν αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» συνελήφθη μία επιβάτις της Αεροφλότ που έφτασε από τη Μόσχα έχοντας μαζί της ελληνικό, συριακό διαβατήριο και μετρητά 2.213.500 ευρώ και 58.900 δολάρια. Μόλις το έμαθε ο Κουμουτσάκος προέβη σε καταγγελία για παρεμπόδιση από μεριάς της κυβέρνησης εισροής ξένων επενδυτών. Έτσι τα χρήματα αφέθησαν ελεύθερα με (τους γνωστούς) περιοριστικούς όρους.

Η ΝΔ δεν έδειξε ικανή να λύσει προβλήματα, αλλά προβληματισμούς, έτσι βοηθά να συμπεράνει ο ελληνικός λαός ότι είναι παντελώς ακατάλληλη.


❒  Όχι ότι η δεξιά περνά καλύτερα στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Στην Ισπανία εξασφαλίζει πρωθυπουργία Ραχόι και διαχωρισμό του βοηθού Σοσιαλιστικού Κόμματος σε 5-6 κομμάτια, τα 4-5 υπέρ των Ποδέμος-Κομμουνιστών.

❒  Στη Γαλλία, όσο ξεφτιλίζεται ο Ολάντ τόσο πρέπει να κρύβεται ο Σαρκοζί που κατάφερε κι έχασε από αυτόν τον ξεφτίλα.

Η Λεπέν -όπως και ο πατέρας της- περιορίζει τις προεδρικές εκλογές στον ένα γύρο. Όποιος βγει πρώτος ή δεύτερός της είναι πρόεδρος. Ο δεύτερος γύρο γίνεται τυπική διαδικασία.

❒  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Το να σου φταίνε πρόσφυγες-μετανάστες είναι σαν να ζητάς κατασταλτικά μέτρα σαν κι αυτό.


ΠΑΤΑΞΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
Είμαστε όλοι εδώ πάνω στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: