28/9/16

#ΠαραιΤιΒιθείτε


Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες. Εδώ και μήνες ασχολούνται μόνο με τις τηλεοπτικές άδειες που μοιράζονται οι πλούσιοι και όχι με τα χρέη που μοιράζονται οι φτωχοί.

❒  Την επόμενη εβδομάδα από τον τηλεοπτικό αδελφό πανελλαδικής εμβέλειας τρίτος κύκλος θα φύγει ποιος; Ο Μαρινάκης ή ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού;

Δεν έδωσαν τη 48ωρη παράταση που ζήτησε ο Καλογρίτσας, αυτός αποσύρθηκε και η ενωμένη δεξιά ΜΜΕ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΙΟΤΑΜΙ κατηγορούν για την κυβέρνηση για διαγωνισμό. Αν του είχαν δώσει την παράταση η κατηγορία θα είχε μετατραπεί σε συνδιαλλαγή με επίδοξο κυβερνητικό καναλάρχη. Βαρύ τηλεοπτικό φορτίο η αντιπολίτευση.


❒  Ο Κούλης εξακολουθεί να ρεπορτάζει λαγούς με channel χίλια.

Οι πλουσιότεροι Έλληνες ξεκίνησαν τηλεοπτικό αντάρτικο. “Με το κανάλι μου στον ώμο / σε πολιτείες και βουνά / του Μητσοτάκη ανοίγω δρόμους / στήνω δελτία και περνά
❒  Ευτυχώς η συντήρηση  νίκησε και δεν αλλάζει τίποτα μετά το τηλεκοντρόλ. Όλα τα ιΝΔιωτικά κανάλια σταθερά αντικυβερνητικά, στο πλάι του λαού που έτσι νοιώθει την ανάσα τους στο σβέρκο του και θα ξαναβγάλει τον Τσίπρα.

Στα μέσα Οκτω(μ)βρίου θα δούμε επιτέλους το νέο τηλεοπτικό βοσκοτοπίο. Κάτι μου λέει ότι δεν θα έχουμε τέσσερα ενημερωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ή για μείωση δαπανών θα μεταδίδουν ένα κοινό τηλεοπτικό δελτίο μεσημεριανό-κεντρικό-βραδινό.


❒  ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Σόρι Πρετεντέρη, πάτησα το πόδι σου.
-Όχι, Θταύρο, πάτηθεθ, τη γλώθθα μου.


Μέχρι σήμερα για να πάρεις καλό τραπεζικό δάνειο έπρεπε να έχεις ΜΜΕ ή ΠΑΣΟΚ ή να έχεις ΝΔ ή να έχεις φεσώσει όλη την αγορά στυλ Μαρινόπουλου. Μπορούσες να πάρεις καλό δάνειο και αν αποδείκνυες ότι τα λεφτά σου τα βγάζεις στο εξωτερικό.

❒  Το Πιοτάμι είναι με την Ευρώπη. Δεν ξέρει με ποιον Έλληνα είναι, βοηθάει τον Κούλη και ξέρει ότι δεν είναι με τον Τσίπρα. Συμπέρασμα: η πρώτη μπίρα είναι αρκετή, η δεύτερη μπίρα είναι πολύ, η τρίτη μπίρα είναι λίγο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
Η ανάπτυξη θα έρθει με κρατικές επενδύσεις.
(Ήταν μια συμφορά της οργάνωσης: “ Ιδιωτικοποιήσεις διά χειρός Φαράγγι”)

Έβλεπα χθες στον ύπνο μου πως ήμουν στη γενιά των 700 ευρώ, αλλά ένα χρέος μου έκοψε το όνειρο στη μέση και ξύπνησα στη γενιά των 350 ευρώ.

❒  Ωραίο λαμόγιο παλαιάς κοπής ο ΟΑΣΘ. Δηλαδή κάθε επιχειρηματίας μπορεί να πει “Δε πληρώνω τους εργαζόμενούς μου, ας τους πληρώσει το κράτος”. Το υπουργείο να δίνει χρήματα για τους μισθούς των ανθρώπων και ο ΟΑΣΘ να τα δίνει ως μερίσματα στους μετόχους του. Τρέλα εποχής ΠΑΣΟΚ από το '85 και μετά.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ
Τηλεοπτικό άσυλο ζήτησε από όλα τα ιδιωτικά κανάλια (και) ο ΟΑΣΘ για ν' αποφύγει (και αυτός)
 ποινικές ευθύνες. Το αίτημά του έγινε δεκτό και φιλοξενείται σε φιλικά του ρεπορτάζ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι γυναίκες ιδιωτικοποιούνται όταν παντρεύονται έχουν δηλαδή έναν και μοναδικό πελάτη. Ισχύει και για άνδρες. Πότε μετοχοποιούνται οι γυναίκες το ψάχνουμε

Προσοχή-προσοχή, 29 Σεπτεμβρίου είναι του Κυριάκου ανήμερα.

-Θα τρελαθούμε; Η ΝΑΣΑ θα στείλει διαστημόπλοια στην Ευρώπη; 

-Στο δορυφόρο του πλανήτη Δία, όχι στη Γερμανία, ρε.


ΙΚΑΡΙΑ
Φέτος έκανα για πρώτη φορά μπάνιο σ' αυτήν, τη μικρότερη παραλία του κόσμου με ταμπέλα. Μόνος μου ήμουν και ίσα-ίσα χώραγα. Μια γάτα θα ήταν άνετη εκεί, αλλά πού να μπει στη θάλασσα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: