23/9/16

Όλοι άλλοι είναι

Όταν τους θεωρώ όλους ίδιους ψηφίζω τους ίδιους, γιατί δεν υπάρχουν άλλοι.


ΠΟΤΑ ΜΗ: Ο Α(λ)μυράς έμαθε επιτέλους να γκουγκλάρει. Βρήκε χιλιάδες ΣΥΡΙΖΑίους αδιόριστους, κάποιους και σε λίστες ανέργων του ΟΑΕΔ.

Νέα δημοσκόπηση στο ΜΕΓΚΑ: Πρώτο στην πρόθεση ψήφου το STAR, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κοντομηνάς. Κάποιοι από τα βοσκοτόπια της ΝΔ αμφισβητούν τα αποτελέσματα.

Μη γκζεχνιόμαστε. Ειλικρινή φορολογική δήλωση υποβάλλουν μόνο οι φτωχοί μαλάκες, όχι οι πλούσιοι μαλάκες.

Χώρισαν Πιτ και Τζολί. Να δούμε τι άλλο θα πάθουμε με ΣΥΡΙΖΑ, ποιος άλλος θα χωρίσει!... Ίσως ο Άδωνις και θα κλάψει το έθνος όλον. Θα χαρεί μόνο ο γιόκας Πλεύρης.

Θρησκειολογία













Αγία Τριάδα και το λουρί της μάνας.

❒  Ποιος θα φανταζόταν ποτέ ότι τηλεοπτικές άδειες θα έδινε η Τράπεζα Αττικής;


Η Τράπεζα Αττικής έπρεπε να δίνει δάνεια στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, όχι στον Καλογρίτσα.

❒  Κούλη, αν η Τράπεζα Αττικής ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, τότε έχουμε να κάνουμε με ελεήμονες υπέρ της Δεξιάς (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και τους έδιναν αφειφώς δάνεια, μαύρο φ(ε)ίδι που τους έφαγε.

Σαν βγεις στο βοσκοτόπι στην Ιθάκη να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο νόμος.

❒  Κάποιοι (μάλλον ο Θεοδωρικάκος) θυμήθηκαν και συγκρίνουν την περίπτωση Καλογρίτσα μ' εκείνη του Κοσκωτά. Να θυμηθούν (πρώτα ο Θεοδωρικάκος που ήταν και συνεργάτης του Καλογρίτσα) ότι ο Κοσκωτάς ήταν τραπεζίτης που μπήκε στον εκδοτικό χώρο και τον έφαγαν τέσσερις κραταιοί εκδότες, που ήταν και εργολάβοι και προμηθευτές του Δημοσίου  και μετέπειτα καναλάρχιδες, έφαγαν μαζί και τον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά οι μισοί τον υποστήριξαν πάλι. Αν αυτό έχει σχέση με τον Kαλογρίτσα, τότε κλάνει το μπαρμπούνι.

Όταν η κυβέρνηση δίνει τηλεοπτικές άδειες αδει-άζει όσους διατηρούσαν τον πλούτο και τη χλιδή και τη μούρη τους με θαλασσοδάνεια που είχαν εγγυήσεις αέρα. Τρώνε χώμα.

❒  Με τα συστημικά κανάλια λόγια, τα συστημικά ραΝΔιόφωνα κι εφημερίΝΔες, ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑ ΜΗ την έχουν ενημερωμένη τη φωλιά τους.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν πέρασαν στην αντιπολίτευση, αλλά στον ιδιωτικό τομέα, αφού το κράτος δεν παρεμβαίνει για να δανείζονται. Σύντομα θα περάσουν στο άρθρο 99 και μετά θα κατατεθούν στο ΔΝΤ ως εγγυήσεις για το χρέος μας.

-Μπαμπά ο ΠερδιΚούλης πέρδεται όταν μιλάει ο Κούλης;
-Σκάσε.

Φοιτώ σε νοσηλευτική σχολή και συμφοιτήτριές μου έχω δύο Σύριες, μια Ιρακινή και μια Αφγανή. Καλές φοιτήτριες είναι και ωραίες γκόμενες, αλλά δεν τις πλησιάζω. Φοβάμαι μη μου ρίξουν καμιά χυλόπιτα και κολλήσω αρρώστια.


Αυξήθηκαν οι εισαγωγές λιστών φοροφυγάδων. Στις λίστες ληστών της εφορίας παίζει και η λίστα του Μονακό. Στη Λίτσα Λαγκάρντ φιγουράρει και το όνομα του Τράγκα με τους απλήρωτους υπαλλήλους. Στις εκατό λίστες με Έλληνες καταθέτες στο εξωτερικό, άξαφνους αγοραστές ακινήτων στο Λονδίνο και αλλού, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής σε λιμάνια ξένα κ.τ.λ. στα εκατό ξεχρεώνουμε.


Ιδιωτικοποιηθηκαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: