20/9/16

ΠερουΚούλης

Ο Κούλης βγήκε παγανιά και θα πάρει Νόμπελ, μην πούμε Όσκαρ, Οικονομίας. Είπε στη ΔΕΘ(έλω) ότι θα φέρει την Ελλάδα σε ανάπτυξη μειώνοντας τις κρατικές δαπάνες, κάτι που δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα, πουθενά στον κόσμο στα 200 χρόνια του καπιταλισμού.

❒  Και αν έχεις αμφιβολίες για το εφικτό θυμήσου, έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό το πολιτικό κεφάλαιο. Όσο παράξενα κι αν τα θεωρείς θα τα καταφέρει ένας Μητσοτάκης, επειδή είναι Μητσοτάκης. Τίποτα καλό για την κοινωνία δεν πέτυχε μέχρι σήμερα αυτή η οικογένεια. Δε μπορεί, θα σπάσει η γκαντεμιά.

Αντιπολίτευση νέου τύπου: για πρώτη φορά σε όλες τις χώρες του κόσμου, αν θεωρήσουμε ότι ένας γενικός γραμματέας υπουργείου,  κυβερνητικός βουλευτής, υφυπουργός, υπουργός ή και ο πρωθυπουργός έκανε ή είπε κάτι που δεν θεωρούμε σωστό για τους πελάτες μας ζητάμε αμέσως την παραίτησή του. Ακόμα και για ορθογραφικό ή λεκτικό λάθος.
  
-Ποια είναι, ρε, η συμφωνία ηλίθιας του Κούλη;
-Σε παρακαλάω σταμάτα τον βλαϊκισμό.


Ντοντ γουόρι, μπι Κούλης.


ΑΦΕΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Αν η ΝΔ συνεχίσει να παριστάνει τη Χρυσή Αυγά, τότε μετά τις επόμενες εκλογές οι χρυσαβγάδες θα παριστάνουν το ποσοστό της ΝΔ.

Εγνατία Αιδώς
Προαπαιτούμενο είναι κάτι που συμφωνεί η προηγούμενη κυβέρνηση για να το υλοποιήσει και να λουστεί το πολιτικό κόστος η επόμενη. Θαυμάστε Σαμαρά-Βενιζέλο, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Συμφώνησαν να παραχωρηθεί (τώρα) σε ιδιώτες ολοκληρωμένη η Εγνατία Οδός για 100 εκατομμύρια που θα κατατεθούν σε λογαριασμό του χρέους. Η παραχώρηση θα γινόταν (και γίνεται) για 40 χρόνια. Κάθε χρόνο όμως τα έσοδα θα είναι πάνω από 50 εκατομμύρια το χρόνο. Δηλαδή σε δυο χρόνια έχουν απόσβεση και από κει και πέρα εισπράττουν 50 εκατομμύρια το χρόνο για 38 χρόνια. Θαυμάστε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που μας έλαχε.
 
ΚΡΥΑΔΑ

-ΠροΚαγάνδα κάνουν τα καρφιά;
-ΠΡΟ-ΠΟγάνδα κάνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.
-ΠροπαΓΑΔΑ όλοι θα πάνε. 


❒  Αύριο θα καταθέσει ανωμοτί (πιθανώς κατηγορούμενος) στην εξεταστική των ταγμάτων επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ ο Λοβέρδος, που όταν κατέθετε ο Βαρδινογιάννης δεν τον ρώτησε τίποτα, γιατί δεν είναι κουτσομπόλης.
-Μπαμπά, όταν θα εξετάζεται ο Λοβέρδος, τις ερωτήσεις θα του τις υποβάλλουν οι καναλάρχες;
-Σκάσε.


Παλιό πολιτικό τηλεοπτικό σίριαλ: “Ληστές τραπεζών”.
 

Η μικρή, πτωχή, πλην όμως τιμία Ιορδανία φιλοξενεί 800 χιλιάδες πρόσφυγες. Η Ευρωπάρα με ΑΕΠ ίσως 100 φορές μεγαλύτερο δε μπορεί, ισχυρίζεται, να φιλοξενήσει ούτε 100 χιλιάδες.

❒  “Οι ξένοι τρώνε το ψωμί μας”, (δεν) λένε οι Αμερικάνοι. 'Ενας Έλληνας, μαύρος, με καταγωγή από Νιγηρία, Αφροέλληνας, ο “Greek Freak” Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάρει μέχρι το καλοκαίρι του 2021 από τους Μιλγουόκι Μπακς 100.000.000 ντόλαρς.

Ναι, πατριώτη μου, στην Ελλάδα οι ξένοι μάς παίρνουν τις δουλειές μας. Όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες, αλλά και οι καθαρίστριες και οι βοηθοί επαγγελματιών όπως μπογιατζήδων και οι σκαφτιάδες και όσοι μαζεύουν φρούτα στα χωριά και και και.... Κανονικά πρέπει να πάμε να δείρουμε τα αφεντικά που τους προσλαμβάνουν, αλλά φοβόμαστε, γιατί δε μπορούν να πόδια να βαράνε το κεφάλι. Προτιμάμε να δέρνουμε αυτούς που καταφέρνουμε, τους πιο αδύναμους από εμάς. Το ίδιο κάναμε και στο σχολείο.
 

-Μπαμπά, είναι ανάγκη πρώτα να φάμε τις μπάμιες για να τις χέσουμε;
-Σκάσε.


-Τους φασίστες μπορείς να τους χέσεις χωρίς να τους έχεις φάει.
-Στη μάπα;

❒  Τίτλος που άργησε: “Κορίτσια, ο ΜΠΑΡ ΚΟΥΛΗΣ”.

Όπως καταλάβατε οι Μιλγουόκι Μπακς με κάτι παραπάνω από 100 εκ. $ (αν τα έκαναν €) αντί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπορούσαν να πάρουν την Εγνατία Οδό και όχι μέχρι το 2021, αλλά μέχρι το 2056. Και σιγά μην τους δίνει ο Αντετοκούμπο για 38 χρόνια 50 εκ. € το χρόνο!.. 


❒  Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος χωρίς περούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: