10/7/16

Ελλάς Χεσμένων Εθνικιστών

Από ποιον κινδυνεύει η Ελλάδα; Σίγουρα από κάποιους ισχυρότερους αυτής και από κανέναν πιο αδύναμο.
Και μη νευριάζεις που αλλοδαποί κάνουν παράνομες δουλειές. Θα προτιμούσες να τις κάνουν τα δικά σου παιδιά;


❒  Ολόκληρη Ευρώπη 500 εκατομμυρίων μπορεί να απορροφήσει, λένε οι ευρωφιλελέδες, μόνο 5.000 πρόσφυγες. Φαίνεται γελοίο, γιατί έτσι αναλογικά η Ελλάδα μπορεί να δεχτεί μόνο 90 ανθρώπους, όσους μπορεί μόνης της η Άνω-Κάτω Παναγιά να απασχολεί στα χωράφια της.

Στο σχολείο μάθαμε για την Ερυθρά θάλασσα,την Κασπία Θάλασσα, τη Μαύρη Θάλασσα, τη Νεκρά Θάλασσα και τη Μεσόγειο, τη Νεκρών θάλασσα.

❒  Ποίος ο κίνδυνος από μετανάστες, ορέ πατριώτες; Το 2014 είχαμε 714.500 στα 11 εκατομμύρια και σήμερα οι πρόσφυγες δεν φτάνουν καν τις 60 χιλιάδες. Αν κινδυνεύουμε από τόσους λίγους και μάλιστα πάμπτωχους τότε τι λεβέντες είμαστε; Ρε μπας και κωλώνουν τα παλικάρια; Ξενόφοβος σημαίνει εθνικός χέστης.

Από τι κινδύνευσε ο αγρότης- ιδιοκτήτης βενζινάδικο και μπακάλικου στην Ειδομένη που κονόμησε τα κέρατά του από τους πρόσφυγες που είχαν κατασκηνώσει εκεί γύρω; Από την εφορία; Γι' αυτό μετά πήρε το τρακτέρ να τους διώξει δήθεν για να σπείρει;

❒  Γιατί η χριστιανική θρησκεία και πιο συγκεκριμένα το ελληνορθόδοξο δόγμα, κινδυνεύει από κάποιους μουσουλμάνους που κατοικούν στην χώρα μας και όχι από τη θρησκευτική προσήλωση στον Θρύλο Ολυμπιακό των σχεδόν τριών εκατομμυρίων οπαδών-φιλάθλων, που αν ο “ηγέτης” ιδιοκτήτης καλέσει να κάψουν εκκλησία-ναό θα βρεθούν άπειροι πρόθυμοι να το κάνουν;

Ναι, ναι, κινδυνεύει από ξένους η θρησκεία μας αν και πιο θρησκευτικό κράτος από το ελληνικό δεν υπάρχει στην Ευρώπη και στην Αμερική. Αν υπάρχει παρακαλώ μην το κρατάτε μυστικό. Περιμένουμε με αγωνία, αλλά:
  • Στην Ιταλία που περικλείει το Βατικανό έχουμε προπολεμικό διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, μάλιστα από τον υπερεθνικιστή Μουσολίνι.
  • Στη Γερμανία αν θες δηλώνεις στην εφορία -άκου πράματα- και πουθενά αλλού ποιο δόγμα θες να ενισχύεις με ένα μικρό τέλος. Επαναλαμβάνω, αν θες.
  • Στην Αγγλικανική Βρετανία με θρησκευτικό ηγέτη τη Βασίλισσα, αγγλικανοί είναι μόνο το 44%. Δεν αισθάνονται ότι κινδυνεύουν από το υπόλοιπο 56%.
  • Στα θρησκευτικά κράτη πχ Ιράν η πολιτική είναι όργανο της θρησκείας. Στο -ευρωπαϊκό φυσικά- Ισραήλ οι ίδιοι οι θρησκευτικοί ηγέτες διατυμπανίζουν ότι η θρησκεία είναι όργανο των πολιτικών ηγετών που κυβερνούν την Παλαιστίνη με σκοπό της υπεροχή των φυλών που την ενστερνίζονται. Οι φανατικοί Εβραίοι είναι μια γραφική -και λόγω ενδυμασίας- μειοψηφία.
Βαρέθηκα τα απίθανα προπαγανδιστικά μυθεύματα που από το Δημοτικό μας τρύπαγαν τα μυαλά ότι πάνω-κάτω πατρίς είναι η θρησκεία στη θέση της οικογένειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: