11/11/15

Ο Πανούσης στα προαπαιτούμενα

Τη μια με τους Πόντιους τη δυο με τον Πανούση. Με τα μέτρα στο σβέρκο μου πότε θ' ασχοληθώ;

►Ο Πανούσης (όχι ο Τζίμης, ο άλλος) ήταν πολιτικός προϊστάμενος ακόμα και της ΕΥΠ και δεν κατάφερε να βρει ποιοι απειλούσαν τη ζωή του. Γι' αυτό προσέφυγε στο “Πρώτο Θέμα”. Αυτή η εφημερίδα το μόνο που δε μπορεί να βρει είναι οι καταθέσεις του εκδότης της στην Ελβετία.

Όταν σε διώχνουν από την κυβέρνηση ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι είναι παντοδύναμος και μπορείς να κάνεις όσα δε μπόρεσες ως υπουργός.

►Όταν λέτε τρομοκρατία, κύριε Πανούση, βάζετε μέσα και την Χρυσή Αυγή ή μόνο τις παρεούλες με τους επαναστάχτες;

Προσφορά ΜΜΕ: Πανούσης σε 100 δόσεις

Πλήρωσα την εφορία με ένα πεντάευρω, 38 λεπτά και τα υπόλοιπα με ισοδύναμα: μια τσίχλα κολλημένη, κάτι δελτία Τζόκερ, τον θείο κι ένα αχρησιμοποίητο προφυλακτικό της νοσοκόμας.

►Δε θα πάρουμε εκατομμύρια, ούτε δισεκατομμύρια, αλλά τρισάγιο από τη δόση των δανειστών.

Ετοιμάζομαι να γράψω τα απομνημονιονεύματά μου.

►Στην Πορτογαλία οι αναθεωρητές του δήθεν Κομμουνιστικού Κόμματος κάνουν κυβέρνηση με τους σοσιαλιστές και του ΣΥΡΙΖΑίους. Και κάνουν και κακό στη Μέρκελ.

-Σύντροφε, είμαστε οι προστάτες των εργαζόμενων της; Ελλάδας. Πόσο αποτελεσματική ήταν η τακτική μας στα εργασιακά δικαιώματα που γίνανε μαντάρα;
-Δεν έχουμε τακτική, σύντροφε. Μόνο στρατηγική. Απ' ευθείας κομμουνισμό.

►Οι εταίροι – δανειστές μας, θεσμοί πρώην τρόικα, νυν κουαρτέτο δεν δέχονται ως ισοδύναμα τους πρόσφυγες και μας τους αφήνουν.

Αισιόδοξοι οι κουαρτέτοι. Ισχυρίζονται ότι όποιος ζει μόνος και παίρνει κάθε μήνα 681 € μπορεί να πληρώνει το στεγαστικό του δάνειο. Μπορεί και να χάσει το σπίτι του και να ζει στο νοίκι.

►Υπέρτιτλος: "Απεργία ΧΣΕΕ μέσα".

Το σύμφωνο συμβίωσης ισχύει και για τα ομοφιλαράκια κόμματα, όπως ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑ ΜΗ.

See more

Δεν υπάρχουν σχόλια: