9/6/15

Κατοχικό Μετρό

Φαντάσου στην κατοχή να είχαμε μετρό τι θα γινόταν τώρα.

►Και πριν την κατοχή να είχε ξεκινήσει το μετρό, ακόμα δεν θα είχε φτάσει στον Πειραιά ή στη Γλυφάδα.

Το Σταυροθοδωράκι φοβάται ότι με την προβολή φωτογραφιών της κατοχής στο μετρό της Αθήνας θα νευριάσει η γερμανική κυβέρνηση και θα ζητήσει από την Ελλάδα αποζημιώσεις για τους Γερμανούς ένστολους που έπεσαν θύματα της ελληνικής αντιναζιστικής υστερίας. Ο φερόμενος ως σαμαράς ζητά αποζημιώσεις και για τους νεκρούς δωσίλογους και γερμανοτσολιάδες που έχασαν τη ζωή τους και συνεργάστηκαν με τους κατακτητές για το καλό της Ελλάδας.

Τροϊκομματική χαώδης κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-PotAmies; Καλού-κακού ο πρόεδρος του ΠΟΤΑ ΜΗ παρακολουθεί σεμινάρια για νέους τραπεζικούς υπαλλήλους μήπως γίνει πρωθυπουργός τύπου Μόντι-Παπαδήμου, στη χειρότερη περίπτωση υπουργός Οικονομικών υπέρ της τραπεζικής Γερμανίας τύπου Στουρνάρα-Χαρδούβελη.

►Η Σοφία Τούβλεψη καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση που στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, είπε, «…δεν καταφέρνουν να συμφωνήσουν ούτε ότι διαφωνούν, ούτε μεταξύ τους». Κλήθηκε επειγόντως στο Μαξίμου να εξηγήσει τον χρησμό αυτόν η Ελένη Μενεγάκη.

Όλη η κυβέρνηση είναι υπέρ του δημοψηφίσματος στη Γερμανία.

►Το Σταυροθοδωράκι απαιτεί για να μη νευριάσει η γερμανική κυβέρνηση, να καταδικάσει η ελληνική κυβέρνηση το «ΟΧΙ» του φασίστα Μεταξά και φυσικά την εθνική αντίσταση

Ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ επιβεβαιώνει τον Σταϊκούρα του: «Κάναμε πρόωρες εκλογές, στις οποίες μας οδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑς που δεν ψήφισε Δήμα, για να καταφέρουμε να πληρώσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους την Πρωτοχρονιά. Και τα καταφέραμε».

►Δηλαδή κάθε φορά που γίνονται πρόωρες εκλογές τα κονομάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Υπάλληλος του κεντρικού κτηρίου που φιλοξενεί τη ΝΔ βρήκε ενοίκιο πεταμένο σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων της λεωφόρου Συγγρού. 

►Όπως θα έλεγε ο Σεφτελής: «Η Γιουβέντους νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-1».
 
Η Έλλη Στάη διαχωρίζει τη θέση της από τον όρο «Γηραιά Κυρία», προτιμά το «Γιουβέντους». Όλο μαζί «Γριά Νεολαία». Νομίζω της ταιριάζει περισσότερο. Και όχι μόνο σ’ αυτήν, αλλά και στη Νέα ΕΡΤ με τον αειθαλή Ταγματάρχη της.

«Νενηττήθημεν», θέλει ν’ ακούσει το Σταυροθοδωράκι από οπλοδρόμο που θα πέσει μετά ξερός.

►Δηλαδή, μπαμπά, την ώρα που οι στρατιώτες πολεμούσαν στον Μαραθώνα οι κάτοικοι της Αθήνας ήταν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και περίμεναν τον τερμαντισμό του Μαραθώνιου; Και τερμάτισε μόνο ένας;
►Ρώτα τον Ψινάκη.

Σημαντική συνεύρεση τριών μεγάλων ανδρών σε Εφετείο Κακουργημάτων: Άκης, Σημίτης, Μπένι. Κάποτε ήταν κώλος και βρακί, πάνε για κώλος και σκαμνί.

►Τη γλύτωσε. Κανένα δικαστήριο της χώρας μας δεν διαθέτει σκαμνί για τον Μπένι.

Και όμως γράφτηκε ότι με τις δικαστικές περιπέτειες Μαρινάκη κινδυνεύει ο Ολυμπιακός από πρωταθλητής να υποβιβαστεί σε χαμηλότερη κατηγορία. Κλασικοί γαύροι αισιοδοξούν: «Δεν είναι και τόσο κακό  να γίνουμε Γιουβέντους.» Διαψεύδεται επίσημα ότι μετά από τέτοια εξέλιξη ο Ολυμπιακός θα σηκώσει σημαία ευκαιρίας. «Δε μας ενδιαφέρει να πάρουμε το πρωτάθλημα της Λιβερίας, ούτε του Παναμά».

►Μια πουτάνα φέραμε, παιδιά, η ελληνική είναι μετά τον Δεύτερο παγκόσμιο Πόλεμο συνήθης σημαία ευκαιρίας.

Το Σταυροθοδωράκι απαιτεί να μην διαδηλώνουν οι φτωχοί στην Αθήνα για να μη νευριάσει κι άλλο η γερμανική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: