13/4/13

ΑΠΟΖΗΜΙΩΧΕΝ ΓΙΟΚ

Από 1/3/2010
Αποζημιώσεις από τη Γερμανία δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε. Αιτία; ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρώτος που το 1960 πήρε κάτι ψωρολεφτά κοντά 2.000 φορές λιγότερα απ’ όσα μας όφειλαν.

Ο Καραμανλής του 1960 συμφώνησε με τον υπουργό οικονομικών της τότε Δ. Γερμανίας και μετέπειτα καγκελάριο δρ. Έρχαρτ.

Και αυτά τα ψωρολεφτά που πήρε ο Καραμανλής για πολεμικές αποζημιώσεις πού πήγαν, κουμπάρε μου;

Γιατί όμως ασχολούμαστε για πολεμικές αποζημιώσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε;

Ο Καρατζαφέρης το έθεσε το θέμα για να πάρει ψήφους από ηλίθιους που ξεχνάνε ότι δεν το θύμισε στον Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός μας γουστάρει να λέει ότι μας χρωστάνε οι Γερμανοί λεφτά, που μας χρωστάνε, αλλά μόνο ιστορικά, γιατί όπως όλοι οι κυβερνώντες πιστεύει ότι έχει να κερδίσει κάτι ισχυριζόμενος ότι για όλα φταίνε οι ξένες δυνάμεις.

Η ΝΔ γουστάρει να μιλάει για πολεμικές αποζημιώσεις για να κάνει αντιπολίτευση και γιατί πιστεύει ότι απευθύνεται σε βλάκες που δε θυμούνται ότι ο ιδρυτής της ΝΔ έκλεισε το θέμα επί χρήμασι, για φραγκοδίφραγκα.

Η ΝΔ τσαμπουνάει για γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις πιστεύοντας ότι οι ψηφοφόροι της είναι τόσο ηλίθιοι που δεν θυμούνται ότι καμία κυβέρνηση στης ΝΔ δεν έκανε κιχ γι’ αυτό το θέμα πουθενά.

Η γκρινιάρα αριστερά γουστάρει να μιλάει για τέτοια, γιατί δεν θέλει να την παντρευτεί κανείς.

Τα κανάλια και οι εφημερίδες μιλάνε για πολεμικές αποζημιώσεις φαντάσματα ξεχνώντας αυτό που οφείλουν να πουν: Μετά από αυτό που έκανε ο Καραμανλής το 1960 δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε ευρώ από τους Γερμανούς.
Γιατί δεν το κλείνουν το θέμα τα κανάλια και οι εφημερίδες; Γιατί από τη βλακεία του κόσμου πουλάνε φύλλα και ανεβάζουν τα ποσοστά της AGB. Όλοι ευχαριστημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: